IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво прави Bugatti Chiron на „Нюрбургринг”? (ВИДЕО)

Подготовка за рекорд на трасето или изпробване на нова версия

Какво прави Bugatti Chiron на „Нюрбургринг”? (ВИДЕО)

В интернет-пространството се появи видео с новото Bugatti Chiron, което върти обиколки на Северната дъга на пистата „Нюрбургринг”.

Какво прави Bugatti Chiron на „Нюрбургринг”? (ВИДЕО)

Изненадващият ход на компанията-производител породи много въпроси, тъй като хиперколата е напълно готова и първите бройки от нея вече се доставят на клиентите. Освен това почти целият тираж на автомобила е разпродаден, така че промени едва ли могат тепърва да се правят.

Появиха се няколко версии, като основната е, че Bugatti вече тества екстремна версия на Chiron – подобна на модификацията Super Sport, която се предлагаше за предшественика Veyron. Само че забелязаният на пистата прототип почти не се отличава (освен по оптиката) от машината, която се доставя на клиентите.

Има и друго предположение – част от клиентите на Bugatti, са поискали от ръководството на компанията Chiron да постави нов рекорд на Северната дъга, като това трябва да се случи през 2018 г. И затова купето в момента преминава подготвителни тестове.


Снимка и видео: YouTube

 

Тагове: bugatti chiron
0 от 500