IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Компанията, която подари 1500 чисто нови Fiat 500 (ВИДЕО)

Постижението на магазините Esselunga бе записано в Книгата на рекордите Гинес

Компанията, която подари 1500 чисто нови Fiat 500 (ВИДЕО)

Компанията Fiat и италианската верига супермаркети Esselunga предадоха на клиентите си рекордно количество автомобили за 2 дни. В течение на 48 часа чисто нови коли Fiat 500 получиха близо 1500 души - постижение, което бе записано в Книгата на рекордите Гинес.

Верига супермаркети подари 1500 Fiat 500 на клиенти за 2 дни (ВИДЕО)

Доставката на хечбековете бе част от конкурс, проведен от компанията Esselunga. В чест на 60-годишнината от откриването на първия си магазин тя разигра сред постояните си клиенти 1500 коли Fiat 500.

Победителите от цяла Италия бяха поканени в определените дни в заводите Fiat. Първоначално бе планирано да бъдат предадени 1520 автомобила, но 25 души не успяха да пристигнат. Така за 48 часа бяха раздадени 1495 коли.

Всички машини са подготвени от дизайнерския център на Fiat. Те са оборудвани с 1,2-литров бензинов двигател с 69 к.с., като са в бял цвят и със светъл салон. В оборудването им влизат 7 въздушни възглавници, климатик и мултимедийна система Uconnect 5.



Снимки и видео: Fiat
 

Тагове: fiat 500 esselunga
0 от 500
  • #12
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    То поне да бяха коли А то -ФИАТ .При отстъпки от 30-40% е излезнала добра реклама В Италия фиат или ги продават на фирми -точно с такива отстъпки Или са малко лудите за да ги купят .След покупка цената пада с още 30% за месеци Една позната си взе точно таккава нова Докато беше в гаранция псуваше и караше После само псуваше и ремонтираше
  • #11
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Чудесно ,чакаме ги след няколко години по автокъщите нововнос. Между другото Италия е залята с този модел в момента, особено Южна . Много скоро ще ни заринат и тук. Стига да са по 3-4 бона че да се купуват
  • #10
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Фиат 500 бил обявен от Американците за най-надежден ??? Я прочетете съседната статия за КИА и вижте кой е на ПОСЛЕДНО място в САЩ..Доколкото ми е известно 500 е единственият Фиат който се продава в Америка Не че в европа в листите на тюф и ауто-експрес ЮК не е пак последен, ама като тръгнаха да го сглобяват в Сърбия какво друго да излезе
  • #9
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Браво,клипчето също е много весело и позитивно!
  • #8
    21 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Малки бели автомобилчета за бели хора!Цялото клипче показва една страхотна организация и най-вече много щастливи хора!Да са живи и здрави и да си ги карат с кеф!
  • #7
    21 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ами ако погледнете какви цени държат тези малки колички, ще разберете защо в САЩ няколко години печели награда за най-надежден малък автомобил.Отделно, че е с много добър дизайн и е идеална за града - нисък разход, ниски екплоатационни разходи и е много практична и удобна.Тия 2мата тъпири 1вите са с закостенял мозък и си баят квото им е казал някой селски майстор 90-те год. за фиат.Не само за жената бих го взел ами и за мен, но може би абарт версията :)
  • #6
    27 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Чудесен малък градски автомобил. Имах щастието да го карам 3 дена под наем същият двигател цвят и оборудвапе. Мисля е базова версия. За града е супер. На магистрала мотора идва малко слабичак, но 160 км/ч си ги поддържа без проблем.Разхода на гориво е около 5-5.5/100 без юркане. При настъпване до 7/100 успях ди го докарам.
  • #5
    34 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Прекрасен малък автомобил, а за завистниците отдолу - прекалено смешно е да карате автомобили десета ръка и да коментирате нови автомобили!
  • #4
    21 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Културна работа...
  • #3
    27 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Не бих отказал такова мотобилче,като за жена ми е баш.