IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте интериора на Tesla Model 3

Евтините варианти ще са с доста постен салон

Вижте интериора на Tesla Model 3

В интернет вече изтекоха първите кадри на интериора на новия модел на Tesla – Model 3, който трябва да е най-достъпният електромобил, предлаган от компанията на Илон Мъск. Естествено, става въпрос за тестов прототип, който обаче е много близо до спецификациите на колата за серийното производство.

Вижте интериора на Tesla Model 3

Както може да се очаква централното място на арматурното табло е за дисплея с размери на iPad, който обаче е позициониран хоризонтално, за разлика от огромния вертикален екран на централната конзола на Model S.

Пред волана на практика липсва арматурно табло, тъй като се предполага, че цялата или поне огромната част от информацията, необходима на водача ще излиза на големия дисплей. В Европа от години има модели, при които пред волана няма уреди и те са изнесени още по-напред и в централната част на арматурното табло.

Този вариант на интериора на Model 3 не подсказва кой знае колко много – два контролера на волана, познати и досега в автомобилната индустрия и обичайното разположение на останалите лостове, включително и този на предавателната кутия.

Вижте интериора на Tesla Model 3

Базовата цена на Model 3 ще е 35 000 долара в Щатите, но Мъск вече прогнозира, че най-много поръчки се очакват за по-богато оборудваните версии, които ще струват около 42 000 долара. Така че, серийната версия на Model 3 определено ще предложи по-интересен интериор, особено когато говорим за вариант с по-високо ниво на оборудване.

Тагове: tesla tesla model 3
0 от 500
  • #8
    20 rate up comment 6 rate down comment
    ss ( преди 6 години )
    Голяма грозотия са тези таблети пльоснати както дойде..Жалко, че и други марки имат подобни...Баси и дизайнерите..
  • #7
    18 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Е вие за $35 000 какво искате? Естествена кожа, махагон, позлатени орнаменти, хром, масажор и др. подобни шукарии ли?Слезте малко на земята! Колата за тези пари и това, което предлага си е екстра. Някой знае ли за нещо по-добро на тази цена?Само, като си помисля за онази табуретка i3 за 40 000+ евро и направо ми става лошо.Все пак кажете, може аз нещо да съм пропуснал някой модел с по-добри характеристики и цена от Теслата!Къде е ВАГона да ни разясни как балона Тесла щял да се спука?
  • #6
    27 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Нещо не ми се връзва дървената лента и тоя монитор!
  • #5
    19 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тези писали преди мен, май забравят, че това е електромобил и по принцип освен скоростомер и заряд на батерията друго не би трябвало да ви вълнува. Тези неща със сигурност ще ви ги прожектират на предното стъкло HUD(head-up display) и поради тази причина нищо не ви трябва пред вас. Тези таблети, които ги слагат вместо вградените дисплеи в таблото изглеждат наистина странно, но пък са по-практични. Нещо, ако се развали много лесно се маха и можеш да го смениш или ъпдейтнеш в къщи и т.н.
  • #4
    31 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Не знам как стигат до исвода, че пред водача МОЖЕ да няма никакви инструменти... отврат!
  • #3
    33 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Да сложат направо един 42 инчов Самсунг и да разкарат волана.
  • #2
    27 rate up comment 5 rate down comment
    Я ( преди 6 години )
    Я, някой забравил теуевизоро вътре...е по смешен дизайн едва ли може да има...iPad-аджиии...
  • #1
    40 rate up comment 5 rate down comment
    Брандо ( преди 6 години )
    Определено не ми харесва. Все едно е офис бюро с волан.