IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi A8 дебютира на официално видео

Флагмантът на марката ще може да се паркира дистанционно

Новото Audi A8 дебютира на официално видео

Германската компания Audi публикува първо официално видео, показващо новият флагман на марката A8. В краткия клип частично се виждат екстериорът и интериорът на седана, както и някои от допълнителни функции, с който е оборудван.

Новото Audi A8 дебютира на официално видео

В салона на най-луксозния модел на марката се забелязват нов волан, цифров приборен панел, както и нова централна консола. В оформлението на интериора на модела са използвани дърво, алуминий и хромирани акценти.

Показаното видео дава само частична представа за външния вид на лимузината, но все пак става ясно, че те е получила тесни главни светлини и и масивна решетка на радиатора, които са в стила на концептуалния Prologue Concept. В задната част се вижда стилна светодиодна оптика и интегриран спойлер. Стоповете са свързани с хромирана планка, преминаваща през цялата широчина на багажника.

Новото Audi A8 дебютира на официално видео

От клипа също така става ясно, че новото Audi A8 ще получи и система за автономно паркиране, която ще може да се активира от дистанцинното на автомобила. Повече подробности ще станат ясни на 11 юли, когато седанът официално ще бъде представен на церемония в Барселона.


Снимки и видео: Audi

 

Тагове: audi a8
0 от 500