IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda показа новия Accord и разкри моторите му

Седанът ще получи и 10-степенна автоматична скоростна кутия

Honda показа новия Accord и разкри моторите му

Компанията Honda показа тестови прототип на новото поколение на модела си Accord, като разкри и подробности за двигателите и скоростните кутии, с които ще бъде оборудван автомобилът.

Honda показа новия Accord и разкри моторите му

Японците твърдят, че новият Accord е автомобил, който е създаден изцяло от нулата, като целта е шофьорът му да получава максимално удоволствие зад волана. От Honda представиха прототип, покрит с камуфлаж, така че засега е доста трудно да се прецени как ще изглежда 10-ата генерация на модела.

Все пак става ясно, че седанът ще бъде по-агресивен, като ще се залага на спортни акценти. Новият Accord ще е по-широк и по-нисък от сегашната генерация, но подробности за размерите му ще бъдат разкрити по-късно.

Honda показа новия Accord и разкри моторите му

Honda Accord, моделна година 2018, ще получи два бензинови турбомотора – с обем 1,5 и 2,0 литра (на снимката горе). Първият ще бъде достъпен с вариаторна трансмисия или 6-степенна механична скоростна кутия. Вторият ще може да се комбинира с новия 10-степенен автомат на японците (на снимката долу), както и с механичната кутия.

Honda показа новия Accord и разкри моторите му

Новата генерация на седана ще се предлага и с хибриден силов агрегат, в който основна роля ще играе 2,0-литров бензинов мотор. Подробности за него ще научим през есента, за когато е предвидена официалната премиера на модела.

Снимки: Honda

Тагове: honda accord
0 от 500
  • #11
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    трифорс,други простотии не успя ли да измислиш?Ти си единственият човек, който съм чувал да се оплаква от Корола. Това навява на мисълтта, че си имал Тойота само във фантазиите си. Двата модела са абсолютно идентични, като качества и материали. Може да си сравнявал старата Корола с новия Сивик, който тогава излиза и който е стъпка напред, но тогава излиза и новата Корола. Сравни ги да видиш имат ли съществени разлики. Единствено Хондата изглежда много по-добре.
  • #10
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Да ама софтуера е японски. Не кат оня комикс от Bosch.
  • #9
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    За новия Сивик четохте ли? Статията завършва -Хонда, до кога с евтините пластмаси! Все пак не е дачия, струва 53 000 лв.
  • #8
    3 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Вариаторна трансмисия, ужас! Звук на шевна машина и чести посещения в сервиза.
  • #7
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 6 години )
    То има два читави производители на японско - Хонда и Субару и вие започнахте и тях да плюете. Преди години направих сравнение на Королата ми 2006-та със Сивик 2007-***. Ами още като затворих вратата на Сивика и ми стана смешно. То има разлика в механизма на затваряне, всичко е по-добро от на Тойота. Вътре материали, всичко! Само дето е също толкова шумна при 130 км/ч., но всичко друго е на ниво отговарящо за цената. За тези пари автомобила отговаря! Не е надценен, като някои тойотки...
  • #6
    2 rate up comment 20 rate down comment
    ккк ( преди 6 години )
    Не знам защо *** се натискат в бизнеса с нощни гърнета. Както и да си кръщават цукалата те никога няма да надскочат имиджа си на кутия в която хората да се изхождат.
  • #5
    7 rate up comment 1 rate down comment
    zoom in ( преди 6 години )
    А дано да го видим на Европейския пазар (че и на Българския), че последния Accord го нема тука.
  • #4
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Облечен фаджия ( преди 6 години )
    Ще отвее конКУРенцята!.
  • #3
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Jimo ( преди 6 години )
    Nqma li go CDTI ne mi q hvali
  • #2
    32 rate up comment 6 rate down comment
    Торт ( преди 6 години )
    То пък ФВ откога са компетентни по отношение автоматиците? Браво на Хонда отново. Акорд винаги е цил супер автомобил.