IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota Prius атакува Brabus G-Class ... и побеждава! (ВИДЕО)

Сблъсъкът в центъра на Лондон се оказва фатален за огромния германски всъдеход

Toyota Prius атакува Brabus G-Class ... и побеждава! (ВИДЕО)

Впечатляваща катастрофа в центъра на Лондон нагледно показва, че малкият и компактен противник никога не трябва да бъде подценяван. Неговият удар може да се окаже доста ефективен и резултатен.

Toyota Prius атакува Brabus G-Class ... и побеждава!(ВИДЕО)

Да се обърне огромния G 500 4x4² явно е далеч по-лесно, отколкото изглежда на пръв поглед. Центърът на тежестта на уникалнния всъдеход с клирънс 450 мм е доста високо, така че за подобно нещо не е нужна кола със същите размери, а е достатъчен и малък автомобил. Лондонският инцидент е ярко потвърждение на това.

Според очевидци, G-класата е минала на червено и е била ударена от хибридната Toyota Prius, която директно е обърнала по-голямата машина. При това всъдеходът е успял да разбие и намиращата се наблизо автобусна спирка. Още по-лобопитното е, че пострадалото „кубче” е версия Brabus с доработен 4,0-литров би-турбо V8 мотор.

Всъдеходът се оценява във Великобритания на 300 000 паунда, като щетите по него са доста сериозни. Хубавото е, че няма пострадали при инцидента.
 


Снимка и видео: YouTube

 

0 от 500