IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel готви заместника на Vectra

Opel ще представи заместникът на Vectra след около една година, но вече се появяват информации за новия модел.

Opel готви заместника на Vectra
Разбираме, че Opel ще създаде няколко версии на базата на този модел, като между тях ще бъдат седан, хечбек, комби, вероятно ново купе базирано на концепцията GTC (на снимката) и „гореща” версия с би-турбодвигател и предаване на движението към четирите колела AWD. 


Този модел ще се продава и в САЩ като ново поколение на Saturn Aura, но ще има променен дизайн в сравнение с европейската версия на Opel. Новост за модела ще бъде електронно управляваната система AWD, диференциалът също ще бъде изцяло нов. 

При най-силната версия двигателят ще бъде V6 би-турбо с обем 2.8 литра и мощност 300 к.с. Скоростната кутия ще е шест степенна механична. Тази версия ще бъде новият флагмен на Opel и вероятно ще бъде обозначена като VXR, твърди списание AutoExpres. При него радиаторната решетка ще има V- образна форма, ксеноновите фарове ще са затъмнени, джантите ще бъдат с размер 19 цола, а окачването ще бъде по-ниско от това на стандартната версия.
0 от 500