IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Продажбите на Cadillac скочиха значително

За година американската компания постигна ръст от 33,8%

Продажбите на Cadillac скочиха значително

Стремителен ръст на продажите продължава да записва американският производител на луксозни модели Cadillac. Само през май компанията е предала на клиентите си ключовете от 29 738 нови атомобила, което е с 33,8% повече от същия период преди година.

Продажбите на Cadiilac скочиха значително

Продажбите на Cadiilac се увеличават за 12-пореден месец, като само от началото на 2017 г. те са скочили с 32%. Основната „вина” за това е на луксозният кросоувър XT5 (на сниката горе), от който през май са проддадени 11 735 бройки. Това е с 43,6% повече от миналата година.

От компанията се похвалиха и с доброто представяне на още два модела – продажбите на спортните седан и купе ATS (на втоата снимка) са скочили с 45,2%, а на луксозния седан – XTS с 20,7%. Конкретни цифри за броя реализирани автомобили обаче не бяха посочени.

Продажбите на Cadiilac скочиха значително

Трябва да се отбележи, че средната сума за продажба на автомобил на Cadillac в САЩ e 54 000 долара. Основните пазари на моделите на марката си остават САЩ и Китай съответно с 13 211 и 14 154 реализирани сделки за май месец.

Снимки: Cadillac

Тагове: ats xts cadillac xt5
0 от 500
  • #17
    1 rate up comment 1 rate down comment
    qqd ( преди 6 години )
    Хлапакът дето дава за пример Cadillac Catera, това е преди 16-20 години. Ти тогава роден ли си бил? Защото аз съм го виждал на живо точно по това време. Предлагаха ми и да го карам, но все още имах само бг книжка... А тука говорим за истински Cadillac, в който ако влезеш, ще се напикаеш от кеф.
  • #16
    2 rate up comment 1 rate down comment
    max ( преди 6 години )
    Да не говорим за обезценяване, защото немските талиги държат първо място. BMW 750Li xDrive, 2010 година е с покупна цена тогава 320хил лв. Сега всеки може да провери, че след 7 години цената и е около 35-36000лв. Това не е обезценяване, нали? Само почти 10 пъти.Най-лошото е, че в ерата на интернет, хората стават все по-прости и все по-слепи.Но пък всеки има по един приятел-експерт дето разбира от всички коли. *** сте и това е!!!!
  • #15
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Колко от вас са карали кадилак произведен след 2008-2010? Та дори и по-стар.Аз съм карал доста дълго и автомобила е много по-здрав от немските коли, които съм карал преди това. За удобството пространството и другите качества няма да говоря дори. Единствения им проблем, е че са много скъпи в европа.Пишман разбирачи с тежки комплекси от колите, които карат... това сте вие
  • #14
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Явно са започнали да правят коли които могат да завиват,вече. Ама хич ги няма в завоите
  • #13
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Craigslist ( преди 6 години )
    50000$ като нов.... след 2 години 20000$. Няма такова обезценяване. Защо ли?
  • #12
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Когато кадилак са правели луксозни автомобили, ауди и бмв не са знаели да правят автомобилим, а мерцедесите са били по-скоро обслужващи автомобили отколкото премиуми.
  • #11
    2 rate up comment 1 rate down comment
    METAXA ( преди 6 години )
    Dodge Challenger SRT , Jeep Wrangler , Chevrolet CAMARO...
  • #10
    0 rate up comment 2 rate down comment
    METAXA ( преди 6 години )
    Abe kvi kazanlashki selyanduri she davat mnenie za amerikanski koli!? Ya vizh svrahbogatiya L. JAMES
  • #9
    2 rate up comment 9 rate down comment
    Triforce ( преди 6 години )
    Казанлъшки богаташ от висшата класа е имал американски автомобили и каза, че са най-големите *** в света. Синът му подари Chevrolet Corvette и го виждам 5 пъти в лятото да го изкара. Сега ще ме питате какво кара, нали? Lexus LX570 на не повече от 5 години. Имат Ягуар, Mercedes SLK, но определено този човек най-много си харесва Лексъса и буквално не слиза от него!Та, вярвам му на човека...Все пак този LX570 е базиран на дългата база на Land Cruiser, а е мноооого по-луксозен!Кви Шевролети?!
  • #8
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Русия ( преди 6 години )
    Хващат окото , но като се сетя , че Ескалейда е най-трошливият и бързо може човек да се разочарова.