IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Хванаха новия Touareg без камуфлаж

Ясно е и кои други модели на Volkswagen ще бъдат показани до края на годината

Хванаха новия Touareg без камуфлаж

Серийното производство на третото поколение на кросоувъра Volkswagen Touareg ще стартира през есента, веднага след премиерата на модела, която е насрочена за автосалона във Франкфурт. Затова и не е учудащо, че прототип на автомобила бе заснет почти без никакъв камуфлаж.

Хванаха новия Touareg без камуфлаж

Снимки на тестовата машина бяха публикувани от изданието Autoevolution, като от тях може да се добие представа как ще изглежда новият Touareg. В сравнение със своя предшественик големият всъдеход на Volkswagen е получил по-агресивен и спортен дизайн, като по този начин поема посоката, показана от новото Audi Q7.

Впрочем, това не е изненада, тъй като двата всъдехода делят една и съща платформа – MLB Evo, на която са изградени още Bentley Bentayga, Lamborghini Urus и бъдещото Porsche Cayenne. Новият Touareg ще запази част от досегашните си мотори, като за Европа това ще бъде 3,0-литровият V6 с 204 и 262 к.с.

Хванаха новия Touareg без камуфлаж

Версията за САЩ ще продължи да се предлага с познатия VR6 с обем 3,6 литра и мощност 280 к.с. В гамата мотори обаче ще се появи 2,0-литров TSI с 250 к.с. Ще има и хибридна модификация, която също ще използва за основа 2,0-литров бензинов мотор.

Освен нов Touareg компанията Volkswagen подготвя премиерата на още няколко модела, като графикът на тяхното излизане вече е напълно ясен. До дни стартира производството на новото поколение на хечбека Polo, а през август на конвейрите ще бъдат качени кросоувърът T-Roc (за Европа) и седанът Phideon PHEV (за Китай).

Хванаха новия Touareg без камуфлаж

През ноември стартира производството на Touareg, както и на нов модел с името Virtus. Това е автомобил за пазара в Индия, който всъщност представлява Polo във версия седан (сегашното поколение са казва Vento). Впрочем на някои други пазари същият модел ще продължи да се продава като Vento.

През декември Volkswagen ще пусне новия седан Jetta за Северна Америка, като той ще използва платформа MQB. Заради намаляване на разходите немците спират производството на Scirocco, както и на Beetle, който ще продължи да се предлага, но вече само като електрически кабриолет.

Снимки: Autoevolution

Тагове: volkswagen tiguan
0 от 500
  • #3
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Спокойно Иванов, те идват!!!
  • #2
    4 rate up comment 10 rate down comment
    JJIvanov ( преди 6 години )
    Виждате монтирани скенери убиици облъчващи с AIDS 2016 високо активна проникваща бяла радиация плюс нагло вредни скенери вместо доказано безвредни фарове жълти.МОля пратете експертизата на Фолкс ваген за да могат да сменят навреме опасните скенери .СКенерите са опасни и от снимки контролирани са от извънземни масови убиици
  • #1
    17 rate up comment 6 rate down comment
    none ( преди 6 години )
    Хммм, как ли са го разпознали ...