IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шефът на Volvo с най-висок рейтинг в бранша

На дъното на класацията са ръководителите на Volkswagen

Шефът на Volvo с най-висок рейтинг в бранша

Изпълнителният директор на Volvo – Хакан Самуелсон, е най-харесваният ръководител на компания от автомобилния бранш. Това става ясно от изследване на американската статистическа агенция Owler, цитирано от Automotive News.

Шефът на Volvo с най-висок рейтинг в бранша

Агенцията публикува резултатите от класацията си National CEO Likeability Study, в която подрежда най-харесваните изпълнителни директори (CEO) на автомобилни компании, предлагащи своята продукция на пазара в САЩ.

Данните от изследването сочат, че рейтингът на Самуелсон е 97,5 от 100 възможни, като това се дължи на успешното представяне на Volvo през последните години. На второ място е шефът на  Valeo – Жак Ашенброй (96,8/100) а трети – Николас Пинчук (93,5/100), който ръководи фирмата Snap-one, занимаваща се с производството на оборудване за автомобили.

В първата десетка попадат шефове на няколко автомобилни концерна. На четвърта и пета позиция е  Мери Бара съответно като директор на Chevrolet (89,8/100) и на General Motors (88,9/100). След нея се нареждат Дитер Цетше (Daimler, 88,8/100), Илон Мъск (Tesla, 80,6/100) и Оливър Блум (Porsche, 75,5/100).

В класацията са включени още Серджо Маркионе (FCA, 74,5/100), Марк Фийлдс (Ford, 69,9/100), Харалд Крюгер (BMW Group, 65,6/100), Карлос Гон (Nissan, 58,7/100), Акио Тойода (Toyota, 54,8/100), Такахиро Хачиго (Honda, 49,8/100) и др.

Последните две места заемат изпълнителните директори на Volkswagen Group – Матиас Мюлер (35,8/100), и на компанията Volkswagen America – Хинрих Уобкен (30,6/100).

Снимка: Volvo

0 от 500
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Zoom-zoom ( преди 6 години )
    Говорих за дизайн, а не за тестване. А и в БГ никой дилър няма да ми даде да ги ТЕСТВАМ...както аз искам.
  • #11
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ти явно си много изостанал китайците използват шведите за черноработници за да свършат черната работа по асемблирането и скоро ще им бият шута и ще затворят производството в европа на този с очилата не му дреме за хилядите семейства които ще останат на улицата First China-built Volvo S90 sedans arrive in Europe via ground-breaking rail linkhttps://***.media.volvocars.com/global/en-gb/media/pressreleases/208624/first-china-built-volvo-s90-sedans-arrive-in-europe-via-ground-breaking-rail-link4
  • #10
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Wane ( преди 6 години )
    "...цените на новите китайски премиуми които се произвеждат в китай и ги купуват хора без никаква техническа култура са си виновни клиентите които влизат в автосалоните мислейки си че купуват волво докато има тарикати ще има и балъци"А ти явно си такъв технически капацитет, че нищо не вдяваш. Волво се разработват в Гьотеборг и се произвеждат там, в Торсланда и в Гент. Това е Швция и Белгия, технически капацитете ;)
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    boom-boom ( преди 6 години )
    "уважавам волво, ама имат баси цените на 4астите... а новото в90цц е феноменално, нема а6 олроуд, аутбек, е класа форматик...това е законодателят при комбитата 4х4..."Ти кога успя да ги тестваш всичките 4х4 комбите, че така компетентно го раздаваш?
  • #8
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    за цените на частите именно очилаткото е проблема а за цените на новите китайски премиуми които се произвеждат в китай и ги купуват хора без никаква техническа култура са си виновни клиентите които влизат в автосалоните мислейки си че купуват волво докато има тарикати ще има и балъциа за *** гледай 2.14 мин 2018 Volvo XC60 Reveal film: http://youtu.be/m96R3RB7JbEи после обиждай на гоулф
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Беше Волво... ( преди 6 години )
    Сега е чайна майна!
  • #6
    1 rate up comment 2 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 6 години )
    уважавам волво, ама имат баси цените на 4астите... а новото в90цц е феноменално, нема а6 олроуд, аутбек, е класа форматик...това е законодателят при комбитата 4х4...
  • #5
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Босът на Volvo ( преди 6 години )
    А бедни травестити като тебе карат гоуф 3
  • #4
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    xc60 майки с деца ги купуват и гейове ти от кои си
  • #3
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Кака Радка ( преди 6 години )
    да ми го пуснете тоя убавец, да му омекне всичко в ръцете ми, после да намали цената на тоя пусти xc60