IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Защо не трябва да се кара с 250 км/ч (ВИДЕО)

Спукана гума едва не уби шофьор на Mercedes-Benz S-Class и спътника му

Защо не трябва да се кара с 250 км/ч (ВИДЕО)

Видео от сериозен инцидент, причинен от висока скорост, бе публикувано от ползвател на Facebook. Катастрофата става на път в Южна Русия, където Mercedes-Benz S-Class се преобръща няколко пъти при скорост от 250 км/ч.

Защо не трябва да се кара с 250 км/ч (ВИДЕО)

На записа се вижда как шофьорът на луксозната машина ускорява, за да настигне и задмине друг Mercedes, а спътникът му снима с телефон. Водачът се опитва да развие 250 км/ч, но нещата се объркват и колата се преобръща няколко пъти, а снимащият изпуска телефона си.

Защо не трябва да се кара с 250 км/ч (ВИДЕО)

„Едно от колелата не издържа на натоварването и просто гръмна. Скоростта беше около 250 км/ч”, признава шофьорът на автомобила, който въпреки сериозния инцидент не е пострадал сериозно. Същото се отнася и за спътника му, който по-късно дори е заснел смачканата S-Class.



От коментарите става ясно, че лимузината и била със зимни гуми, които не са предназначени за толкова високи скорости. Най-голямо учудване обаче предизвиква фактът, че при инцидента няма сериозно пострадали.

Снимки и видео: Facebook
 

Тагове: mercedes-benz s-class
0 от 500
  • #11
    39 rate up comment 1 rate down comment
    Радев ( преди 6 години )
    при високи скорости на 150-160 км. марка модел и тнт са без значение поради факта ,че при директен удар кръвта ускорява толкова бързо че разкъсва вътрешните органи да не говорим при скорост от 200+ спасило ги е факта че колата не е променила линейната си скорост рязко поради факта че се въртяла и преобръщала ако имаше дърво стълб биоборд до там
  • #10
    19 rate up comment 8 rate down comment
    Тат ( преди 6 години )
    Само в Бг край пътя има наредени билбордове, които заедно с дърветата не дават никакъв шанс за оживяване при катастрофа!
  • #9
    38 rate up comment 3 rate down comment
    Брандо ( преди 6 години )
    Моята Е класа също е с въздушни възглавници отвсякъде, но не си позволявам повече от 160км в час, въпреки че лесно ги вдигам. Даже изтръпвам, когато карам със 140км в час на магистрала и некво пичлеме със служебен бус тръгва да ме изпреварва.
  • #8
    15 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Много мощен автомобил- 250 километра при 3500 оборота.
  • #7
    33 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Пък аз на Хемус съм виждал чисто нова S-класа нанизана около 50 метра на мантинела, която я разрязва на 2 ... Не бяха уживели мутренските шофьори в нея. Странно, а уж в мерцедес щеели да уживеят.П.с. Мерца е страхотен автомобил особенно най-високия им клас, но не ви прави безсмъртни и при 250 дали си в мерц или тойота удариш ли се си пътник. Този просто е извадил голям късмет при инцидента.
  • #6
    29 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    поздрави към нашите *** родни безсмъртни мутрии на вас ще ви дойде времето
  • #5
    24 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Никой не ти е виновен, че не можеш да си позволиш Мерцедес и по тая линия да се кефиш на чуждо злощастие.п.с : аз също не мога да си позволя такава кола.
  • #4
    9 rate up comment 23 rate down comment
    MEN ( преди 6 години )
    Хубаво е, че са се отървали невредими. Но по дяволите колко обичам да гледам размазани Мерцедеси :)
  • #3
    28 rate up comment 23 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ако бяха в тойотка, ужас. То не че тойотката ще вдигне повече от 150 де.
  • #2
    19 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Живи са заради късмета. Мерцедес или не удариш ли се със 250 ... няма шанс да уживееш. На клипа се чува известно време забавяне и може би завъртане, при което скоростта рязко пада и след това преобръщането. Чиста проба късмет, ако си е паднала 100% на тавана да са пътници и двамата.