IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan показва новото поколение на Murano в Лос Анджелис

Само четири години след появата му, Nissan обнови своя кросоувър Murano. Японците представят следващо поколение на модела на откриващият се днес автомобилен салон в Лос Анджелис.

Nissan показва новото поколение на Murano в Лос Анджелис
Макар дизайнът да остава подобен на сега познатия, Murano модел 2009 г. вече има нова платформа и нова структура на каросерията. 


Изцяло нова е и кормилната система. Двигателят също е сериозно модернизиран, като това е версия на сега познатия DOHC V6 с обем 3.5 литра и мощност 265 к.с. 

Скоростната кутия също е най-нов вариант Xtronic CVT (Continuously Variable Transmission) с предаване към предните или към четирите колела AWD. Новата кормилна система реагира на моментната скорост на автомобила и е подобна на тази използвана при Altima и 350Z. 

Новото поколение на Murano прави впечатление с по-голямата предница и хромираната радиаторна решетка с интегрирани в нея фарове. Нови са арките над колелата, отзад са се появили диодни светлини. Джантите са 18 цола, като екстра се предлага вариант и с 20 цолови джанти. Фаровете за мъгла са вградени в предната броня, хромирани дръжки за вратите и релси на покрива се предлагат стандартно с версии SL и LE. 

В интериора също има съществени промени, таблото е съвсем ново, коженият салон е в два цвята. Двигателят се стартира с бутон, аудиосистемата е високо качество с 11 репродуктора. Има камера за наблюдение на пространството зад автомобила, iPod връзка, екран реагиращ на допир за навигационната система, както и хард диск с капацитет 9.3GB.
0 от 500