IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Малкият SUV на Volkswagen вече не се крие

Моделът на германците е все по-близо до премиерата си

Малкият SUV на Volkswagen вече не се крие

Фотографите на Motor1 успяха да заснемат новия малък SUV в гамата на VW. Прототипът изглежда е близо до производствената версия, като носи съвсем лек камуфлаж.

 Снимаха новият малък SUV на VW без почти никакъв камуфлаж

Новият автомобил е базиран на представения преди три години концептуален модел Volkswagen Т-Roc. Очаквано, доста от дизайнерските решения са отпаднали, като външният вид е издържан в типичния за марката консервативен стил.

С дължината си от малко над 4 метра, малкият SUV ще заеме позицията под Tiguan в гамата на немския производител и ще влезе в директна битка с Nissan Juke, Toyota CH-R, Mazda CX-3, както и задаващия се скоро Hyundai Kona.

Снимаха новият малък SUV на VW без почти никакъв камуфлаж

Автомобилът е базиран на MQB-платформата на концерна Volkswagen, като стандартно ще се предлага с предно предаване. Задвижването е поверено на 3 и 4 цилиндрови турбо-мотори, а базовите модели ще разчитат на 6-степенна ръчна скоростна кутия. По-скъпите модификации ще могат да бъдат поръчани със фирмената система за задвижване на четирите колела 4Motion, както и с 7-степенната скоростна кутия с два съединителя DSG.

Снимаха новият малък SUV на VW без почти никакъв камуфлаж

Най-вероятно новият модел ще бъде официално представен през септември на автомобилното изложение във Франкфурт (Гер), като продажбите ще започнат в края на годината.

Снимки: Motor1, Volkswagen

 

Тагове: volkswagen
0 от 500
  • #10
    10 rate up comment 10 rate down comment
    Nev ( преди 7 години )
    Отзад са откраднали от Порше Макан и някоя Шкода и разбира се, в крайна сметка се е получило беличен Ваген, т.е нищо!
  • #9
    7 rate up comment 6 rate down comment
    любител ( преди 7 години )
    На външен вид отпред е типичен VW раздърпана муцуна взета от друг модел, отзад е нещо ново - нищо общо с останалите им модели и грозновато. Дизели ще има ест. всички карат дизели, никой не се е отказал. VW закъсняха с появата на този малък джип, 3008 е по-красив, не толкова безличен и със сигурност по-икономичен, на този пазар битка ще има, но са позакъснели с тази нова "скрита карта"
  • #8
    19 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Виждате ли, съвсем бегло споменаха моторите, защото отново ще има дизели. А щяха да се отказват от тях. Смяяяях! Съжалявам, смешна ми е тази фирма! Опитват де да изглеждат велики, а всичко е супер менташко, скоростни кутии, двигатели, електрониката, нищо не им издържа.
  • #7
    12 rate up comment 10 rate down comment
    до Ауто ( преди 7 години )
    ти си тотален профан , щом си мислиш подобни простотии !
  • #6
    17 rate up comment 16 rate down comment
    Ауто ( преди 7 години )
    "Super e VW." Да сложиш тези две абсолютно изключващи се думи в едно изречение е демонстрация на или висша форма на мазохизъм, или на липса на каквато и да е логическа мозъчна дейност!
  • #5
    14 rate up comment 6 rate down comment
    Germany ( преди 7 години )
    Аман от форумни "разбирачи".
  • #4
    9 rate up comment 13 rate down comment
    zzz ( преди 7 години )
    Голяма Шкода Фабия ;)
  • #3
    18 rate up comment 16 rate down comment
    До долния ( преди 7 години )
    Super e VW.
  • #2
    14 rate up comment 23 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    хахаха изглежда като изтърсак. А отзад ми прилича на стар опит на рено за "джип".Смешна фирма прави смешни коли, нищо ново.Даже има подобен китайски SUV, страшна излагация, вече дори не се опитват да скрият китайската си природа.
  • #1
    17 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Малко бижу