IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz вече готви новото поколение на Клас-Е

Клас-Е на Mercedes винаги е бил сред най-желаните и сполучливи модели на пазара.

Mercedes-Benz вече готви новото поколение на Клас-Е
Mercedes-Benz вече готви изцяло ново поколение на Клас-Е, обозначено с кодов номер W212. Премиерата ще бъде през 2009 г. на автомобилния салон във Франкфурт. Няколко месеца по-късно ще видим и новото комби на Клас-Е. 


От сега се знае, че автомобилът ще има редица високотехнологични системи. Макар електронната спирачна система SBC (Sensotronic Brake Control) вече да не се монтира на Клас-Е, ще бъдат запазени функции като изсушаване на спирачните дискове при дъжд, селективно прилагане на спирачната сила към колелото което най-много се нуждае при конкретната пътна ситуация и др. Ще има възможност и за поръчка на керамични дискове срещу доплащане. 


Във външния вид правят впечатление четирите фара, броните ще са по-обемни, ще има панорамно стъкло на покрива. В сравнение със сегашното поколение на Клас-Е следващото ще изглежда по-спортно, ще има по-широка радиаторна решетка и по-клиновиден профил. 

Като цяло чертите на комби модела Т на Клас-Е напомнят с нещо за Mercedes-Benz GL, изработван в САЩ. Двигателите ще бъдат шест и осем цилиндрови, като на върха ще бъде версията E 63 AMG.
0 от 500