IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В „Бързи и яростни” унищожили коли за 520 млн. долара

Над 300 са разбитите машини в 7-те серии от поредицата

В „Бързи и яростни” унищожили коли за 520 млн. долара

Британският потрал Insurethgap.com, който се занимава със застраховане и проучване на автомобилните пазари, изчисли общата стойност на машините, които са унищожени в 7-те серии на фирма „Бързи и яростни”. Тя е около 420 млн. паунда, което  е еквивалент на 520 млн. щатски долара.

В „Бързи и яростни” унижожили коли за 520 млн. долара

В сумата влизат повредените в 7-те части автомобили, самолети, хеликоптери, автобуси, танкове, влакове и мотоциклети. От транспортните средства по-леко са пострадали 169, но други 142 са напълно унищожени.

Най-скъпата машина, разбита в „Бързи и яростни”, е хиперколата W Motors Lykan Hypersport. Тя се оценява на около 3,4 млн. долара. При това щетите, нанесени от добрите герои във фирма са доста по-големи от тези от лошите – 324 млн. долара срещу 196 млн..

„Най-разрушителният” персонаж е злодеят от седмата серията Джейсън Стейтъм, който е унищожил машини за 185 млн. долара. Сред положителните герои „лидер”, естествено”, е Вин Дизел с по-малко от 70 млн. долара. Като цяло най-големите са щетите, нанесени в 6-ата и 7-та част на поредицата.

Следващата серия – „Бързи и яростни 8”, ще излезе на големия екран на 12 април. В нея участват Вин Дизел, Дуейн Джонсън, Мишел Родригес, Джейсън Стейтъм, Чарлиз Терон, Хелън Мирън и Кърт Ръсел.

Снимка: Fast&Furios

0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 1 rate down comment
    2 втек ( преди 7 години )
    Значи в най-калпавите серии, най-много са харчили за коли...
  • #3
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Абе преводачите, слагайте кавички където трябва, някой ще си помисли, че наистина са унищожили толкова автомобили по време на снимките. Това са си пълни глупости, все едно да изчислявате щетите от игра на NFS
  • #2
    20 rate up comment 0 rate down comment
    Георги ( преди 7 години )
    Ако в първите серии са унищожавали празни купета, то в 6 и 7 най-вероятно всичко е компютърна анимация, поне от 5-6 години не съм виждал истинска екплозия на филм, а масово в новите дори и преследванията са анимации. Така че това е една много хипотетична статистика.
  • #1
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Italian Stallion ( преди 7 години )
    Taka se pravi pechelivsh kasov film - serial !