IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пияни поляци причиниха щети за милиони на BMW

Двамата работници спряха производството в завода в Мюнхен

Пияни поляци причиниха щети за милиони на BMW

Пияни полски работници причиниха щети за милиони евро на компанията BMW, съобщава Bild. Двамата служители решили да използват една от почивките си, но не преценили количеството погълнат алкохол и припаднали. Наложи се е техните колеги да викат „Бърза помощ”.

Пияни поляци причиниха щети за милиони на BMW

Пристигналите на мястото лекарски екипи установили, че единият от работниците се намира в състояние на „силна алкохолна интоксикация”, докато другият е под въздействие на амфетаминини. Поляците са отговаряли за поставянето на изпускателните системи на автомобилите на поточната линия и невъзможността да изпълняват задълженията си е наложила спирането на конвейра за повече от 40 минути.

Пияни поляци причиниха щети за милиони на BMW

Според предварителните изчисления, прекратяването на работа на линията е причинило загуби на BMW за около 1 млн. евро. Единият от двамата работници е уволен незабавно и е пратен да се лекуван в клиника, докато вторият засега е само отстранен от длъжноста си.

Снимки: BMW
 

0 от 500
  • #8
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ако това е вярно това означава ,че само този завод печели 8 640 000 000 лева годишно.
  • #7
    24 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Такива произвеждат и същите такива ги карат :)
  • #6
    19 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Това за единия милион евро загуба е ОТКРОВЕНА ЛЪЖА.Нали повечето декларират, че печелят по 500 евро от кола?За 40 минути 2000 коли ли произвеждат?
  • #5
    15 rate up comment 12 rate down comment
    да бе да ( преди 7 години )
    кой лъжете бе , никакви загуби не са претърпели , като почнат да си измислят , все едно да ми кажат че всяка минута продават по 1000 коли , и какво като ги продадат по-късно парите пак ще си ги вземат , айде номерата на китайката
  • #4
    23 rate up comment 5 rate down comment
    olo ( преди 7 години )
    Смятай какви са сглобките до сега, бе ме ве талиги.
  • #3
    10 rate up comment 1 rate down comment
    НаташкаРашка ( преди 7 години )
    Едно време Рашките за да не ги им гепат чашките... са заварявали празните бутилки и други издайнически атрибути в гърнетата на колите, които са произвеждали. Ето че поляците също са стигнали макар и с извесно закъснение до заветното -NeuHau- , но по скапан полски лиценз... ,
  • #2
    29 rate up comment 11 rate down comment
    xyz ( преди 7 години )
    Made in Germany:}
  • #1
    32 rate up comment 0 rate down comment
    none ( преди 7 години )
    С много авиокомпании съм пътувал, но единствено в полските авиолинии има надписи, че не се толерира употребата на алкохол на борда на самолета. Едва ли е случайно ;))).