IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото купе на Hyundai заснето без маскировка

Новото купе на Hyundai, произведено на базата на луксозния седан Genesis, беше заснето неофициално на медийно събитие, като до него е Ford Mustang.

Новото купе на Hyundai заснето без маскировка
Колата е фотографирана от неизвестен майстор и снимките й се появиха за първи път в един от интернет форумите. Така видът на новото купе на Hyundai вече е известен. 


Има разбира се все още и неизвестни, доколкото това е един от първите прототипи, като серийната версия трябва да се появи през следващата година, при това към края, като модел на 2009 г. 

Най-вероятно заснетата версия е тази, която ще има премиера идния месец на изложението в Лос Анджелис, където от Hyundai са обявили, че ще покажат близка до серийната версия. Известно е, че този нов модел ще замести сегашния Tiburon. Ясно е и това, че името на купето ще бъде различно от това на седана Genesis. 


Двата модела идват да потвърдят новите амбиции на корейската фирма за завоюване на по-голям пазарен дял през следващите години.
0 от 500