IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini се предаде, прави хибриден Urus

SUV моделът на италианците ще ползва системата от Porsche Panamera

Lamborghini се предаде, прави хибриден Urus

Дългоочакваният SUV модел на Lamborghini – Urus, вече е във финалната фаза на развитието си, преди да дебютира на световния пазар. Според агенция Bloomberg, почти сигурно е, че Urus ще получи и хибридна система за задвижване, като с появата на Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid отпадна и въпросът откъде ще дойде тази система.

Lamborghini Urus получава хибридна система от Panamera Turbo S

Естествено, информацията не е потвърдена, но се очаква бензин-електрическата хибридна система на Urus с мощност над 600 конски сили да бъде директно заета от Panamera Turbo S E-Hybrid. Прогнозите са за мощност около 680 конски сили, но и за тази прогноза няма конкретен източник.

Lamborghini Urus получава хибридна система от Panamera Turbo S

Преди месец папараци заловиха предсериен прототип на Urus по време на тестове, а според изтекла информация от италианската марка, автосалонът във Франкфурт през есента е най-вероятното място за дебют на SUV модела. Очаква се първите предсерийни автомобили, които обаче ще отговарят на спецификациите на серийния модел да са готови през април, след което също да започнат тестове.

Тогава и шансовете за повече снимки на този интересен автомобил ще са повече. Все още няма и дума за това какви са плановете на Lamborghini по отношение производството на Urus. Но достигането на ниво от около 3000 броя годишно, ще е повече от сериозна прогноза. В момента Lamborghini по 3500 бройки от Huracan и Aventador.

0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    VAG-рекламните статии ги заключват! Защо ли?Явно не желаят никой да им разкрива лъжите.А защо не заключват на други марки, а само на една? Предполагам, всеки може да си отговори...
  • #5
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Zoom-zoom ( преди 7 години )
    В случая за статии или за реклама говорим?! Щото ми е писнало от адверториал....
  • #4
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Само да отбележа, че найстина може да се каже, че те са първите измислили функционираща хибридна кола. Другарчето Фердинанд Порш прави първия електрически автомобил през 1900г. и се произвежда до 1905г.Така че ДА те са пионери в този тип задвижване
  • #3
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    И ти друго се притеснявай! Какво ще си помисля хората, гледащи Формула 1 за великия Японски иинженерен гений!? Ми те от Хонда, колко години се мъчат с тази задвижваща система, и все дефекти, все проблеми, Рено са на светлинни години напред!А ми хората гледащи WEC и ЛьоМан? Какво да кажат за опита на Нисан с великия прототип GT-R?
  • #2
    19 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ами точно заради такива тикви като теб, заключват статиите за коментиране!Какво щял да си помисли човек, четейки статиите за хибридите на ВАГ. Човек сам си преценява и купува според вкуса и възможностите си! Няма нужда, форумни мишки да тролят под всяка статия и да пишат дежурните си глупости против този иил онзи! Вие мразите дори собственото си отражение в огледалото, и се чудя как на възраст 15-18 години, сте тръгнали да определяте и коучавата кой какво да харессва!
  • #1
    5 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    как така комедиантите не са заключили статията. от известно време всички статии за фолк с вагени ги заключват. особено тези за новите им хибриди и електрички.така са написани нещата че човек който не се интересува от коли ще си каже че тея са пионерите в този вид задвижвания. че са единствените и най добрите и света се върти около тях. обърнаха плочата мошениците. до онзи ден убеждаваха че от дизела по хубаво и чисто няма. смееха се на хибридите а сега плащат на медиите да ги представят еколози