IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кралят на комбитата: Новото Audi RS6 Avant от ABT

Само 50 такива ще бъдат произведени, всяко с мощност 705 к.с. и 880 НМ

Кралят на комбитата: Новото Audi RS6 Avant от ABT

Суперавтомобил, дегизиран като комби? Защо не. Казва се Audi RS6 Avant и разполага със зловещите 605 к.с., които са дело на 4.0-литров битурбо V8 двигател в Performance версията на модела. Повечето хора биха били повече от доволни да седнат зад волана на това комби, но тунинг специалистите от ABT Sportsline мислят другояче.

Кралят на комбитата: Новото Audi RS6 Avant от ABT

Точно заради това германците представиха нов тунинг пакет за автомобила, който добавя към неговата мощност 100 к.с.и 180 Нм.

Освен със своята потресаваща мощност от общо 705 к.с. и 880 Нм, новото ABT RS6+, както се казва моделът, се отличава и с атрактивен оптичен пакет, състоящ се от множество карбонови детайли. В комплекта влизат преден лип спойлер, декоративни капаци на страничните огледала, както и спойлер в горната част на задния капак. Огромният дифузьор под задната броня също е направен от въглеродни влакна и кара задницата да изглежда повече от привлекателно, без да влияе негативно на теглото на колата.

Кралят на комбитата: Новото Audi RS6 Avant от ABT

Всичко това е допълнено от 22-инчови джанти, които са боядисани в черен лак и са окомплектовани с високоскоростни гуми.

В интериора на оптимизираното суперкомби се забелязват декоративни лайсни на вътрешните прагове със специално осветено лого „RS6+”, което се прожектира и на земята, когато е тъмно. От ABT засега пазят интериора в тайна, но казват, че той е получил тапицерии от поръчкова кожа, специален плакет с индивидуалния номер на колата, както и много карбонови акценти. Като допълнение, модифицираното „семейно“ комби идва със специални стелки, в това число и тази на багажника.

Кралят на комбитата: Новото Audi RS6 Avant от ABT

ABT RS6+ ще бъде представено официално по време на автомобилното изложение в Женева в началото на март, а официалният му дебют на пазара ще се случи в седмиците след това. Серията ще се състои от едва 50 автомобила.

Припомняме, че това НЕ е най-мощният RS6 Avant на ABT. През миналата година компанията отбеляза 120-ия си рожден ден с автомобил, наречен ABT RS6 „1 до 12“, който можете да видите на снимките по-долу. Той разполага със 730 к.с. и 920 Нм.  

Кралят на комбитата: Новото Audi RS6 Avant от ABT

Кралят на комбитата: Новото Audi RS6 Avant от ABT

Снимки: ABT

Тагове: audi rs6 avant abt rs6+
0 от 500
  • #9
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Четенето е нещо много добро и градивно!Препоръчвам го на всеки, който не се занимава достатъчно с това! Но, не всичко може да се научи само с четене, някои неща трябва да ги "пипнеш".Иначе си оставаш един теоретик! Кучето също гледало как се прави салама, но....
  • #8
    8 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Пак се надъхаха яко пернишките чалгарчета. Ето какво прави обикновен GTR срещу обикновено RS6https://***.youtube.com/watch?v=A8JpALbcn68
  • #7
    7 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    "Само 50 такива ще бъдат произведени..."ВАГ-иналните Чукчи са писатели, а не читатели!Четете момченца глуп***ви! Четете!Това е бутиково комби за турбо *** с което да си карат щайгите от село и бидоните с кисело зеле. Когато стане сериен автомобил ела се обадеде да приказваме. А малкото Глуп***во ВАГ-иналче пак се изказа неподготвено и изкара ГТ-Р, който явно много дълбоко му е влязъл.Годзилата ще се подиграва с този немски толуп и ще му прави ластици. Ама какви сте смешковци не е истина.
  • #6
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Бай Оня ( преди 7 години )
    Това може доооста над отметката 300!!!!!))))
  • #5
    9 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не е лошо ама Ауди. Предпочитам Мерцедес АМГ.
  • #4
    31 rate up comment 6 rate down comment
    Germany ( преди 7 години )
    Да си карате спортния GTR и да прелети покрай вас комби c 300 ...
  • #3
    30 rate up comment 10 rate down comment
    До двамата долу ( преди 7 години )
    Не пишете глупости, момченца! Можете само да си мечтаете за такъв автомобил. Имал съм щастието да покарам Ауди RS6 по аутобан в Гемания! Ами, никой друг автомобил не ми е доставял токова удоволствие от каране и осбенно от ускорение. Дори сериозни спортни мотоциклети не могат да му се опрат!
  • #2
    11 rate up comment 24 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Чалгаджийски автомобил.
  • #1
    25 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Мечтата на Дошо орезара