IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на Mini Clubman на John Cooper Works

Новият Clubman на Mini вече предизвиква интереса на много тюнингови фирми за доработка.

Първи снимки на Mini Clubman на John Cooper Works
Предимството разбира се е на специалистите от John Cooper Works (JCW), които винаги са били част от разработваните за Mini допълнения, аксесоари и подобрения. 


Сега първата модификация на Cooper за Clubman официално ще бъде показана на изложението в Женева идната пролет. Моделът обаче вече беше видян от феновете на състезателната серия Mini Challenge, където модификацията на Cooper се появи като „pace car”. 


Версията на Clubman на JCW се различава от стандартната по уникалната ауспухова система, спортните ленти по дължината на автомобила, страничните огледала изработени от карбон и отворът в капака на мотора. Версията на Cooper е с нови 18 цолови джанти и затъмнени задни светлини. 

Двигателят е стандартния турбобензинов агрегат с обем 1.6 литра, но увеличеното налягане на горивната смес повишава и мощността от базисните 175 к.с. на 192 к.с. Максималният въртящ момент е 270Nm. Очакванията са ускорението от място до 100 км/час да бъде около 6 секунди. Има и някои промени в интериора, където са се появили някои детайли от карбон в спортен стил.
0 от 500