IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Десетте „най-лоши автомобили” продавани в САЩ през 2007

Американското издание The Truth About Cars (Истината за автомобилите) публикува списък на десетте най-лоши автомобили продавани в САЩ.

Десетте „най-лоши автомобили” продавани в САЩ през 2007
Това се прави всяка година, като списъкът се получава след гласуване на читателите на изданието. Интересното за подреждането през тази година е, че и десетте „най-лоши автомобили” са производство на трите големи американски производители от Детройт. 

Ето списъкът на TTAC с малък коментар за всеки от представените автомобили в него10. Saturn Ion
Лошо качество, скучен дизайн, опърпан интериор са описани като характерни за Saturn Ion. Редакторите на TTAC са изненадани, че автомобилът е само на 10 място и са се намерили 9 по-лоши от него коли... 

9. Chrysler Aspen
От TTAC са изненадани, че Chrysler Aspen не е свален от производство, както стана с няколко други модели на групата. 

8. Chevrolet TrailBlazer / GMC Envoy / Isuzu Ascender / Saab 9-7X
Квартетът трябваше да бъде спрян от производство още преди време, считат читателите на TTAC.

7. Hummer H2
Без съмнение провал за марката (според читателите на TTAC).

6. Hummer H3
Малко изненадващо в списъка, доста по-добър от Н2.

5. Chevrolet Uplander
Тази кола вече доста години е в списъка и за щастие през следващата година няма да има тази възможност, защото я спират от производство, пишат в TTAC. 

4. Dodge Nitro
Nitro е още един модел, чието място според редакторите на TTAC не е в този списък, но такава е волята на читателите. 

3. Chevrolet Aveo
Малко са автомобилите продавани в САЩ които да изглеждат по-зле и да са „по-евтинджийски" направени от Aveo, считат читателите на TTAC. 

2. Chrysler Sebring
Sebring е автомобил за пенсионери. Странен дизайн, тъпо изглеждаща каросерия, лоша динамика, всичко това е достатъчно за да бъде в челото на класирането.

1. Jeep Compass
Причина номер едно този модел да оглави „Най-лошите автомобили продавани в САЩ за 2007 г” е фактът, че това е „преоблечен” Dodge Caliber на който са лепнали етикет с името Jeep. Това е раздразнило читателите на TTAC и почитателите на Jeep.





  
0 от 500