IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Собствениците на BMW имат най-голям шанс сред жените

Над 70% от французите са правили секс в автомобил, показва още проучване на Minute Auto

Собствениците на BMW имат най-голям шанс сред жените

Автомобилното издание Minute Auto публикува резултатите от собствено изследване, според което 76% от французите са правили секс в автомобил. В анкетата участвали 705 мъже и 753 жени.

Над 70% от французите са правили секс в автомобил

87% от анкетираните заявили, че са се целували в автомобил, а общите резултати показали значимостта на автомобила в евентуалното осъществяване на сексуален контакт. Така например, според резултатите от теста, жените често съдят мъжете по техния автомобил - 82% от респондентите от женски пол твърдят, че има по-голяма вероятност да се впечатлят от партньор с красив автомобил.

74% от мъжете също признават, че оценяват партньора си по неговия автомобил. От Minute Auto поясняват, че 88% от жените избягват собствениците на тунинговани автомобили, а част от проекта на изданието включва и създаването на списък с най-“сексуалните“ автомобилни марки.

Според данните от проучването, собствениците на автомобил от марката BMW имат най-голям шанс на съблазнят жена. На второ място са притежателите на Mercedes-Benz, а на трето – тези на Audi. Интересното в случая е, че марките Aston Martin и Ferrari заемат по-задни позиции на четвърто и пето място.
 

0 от 500