IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Започват продажбите на новото поколение на Twingo

През този месец започват официалните продажби на новото поколение на Renault Twingo в много европейски страни.

Започват продажбите на новото поколение на Twingo
В началото на продажбите все още липсват версиите с дизелов двигател, които ще се появят след няколко месеца. Това което ще се предлага в началото е двигателят с обем 1.2 литра в атмосферна и турбо версия и няколко варианта на мощността. 


Производителят дава среден разход на всичките версии под 6 литра на 100 км. Базовият модел в Европа има цена започваща от около 7 000 евро. При нея обаче липсва усилвател на кормилната система и регулиране на волана на височина. 


За сметка на това предлага ABS с електронно разпределяне на спирачната сила, спирачен асистент, въздушни възглавници за водача и неговия спътник отпред, централно заключване и др. 


Спортната версия Twingo GT е с турбо версия на същия двигател и има пълен набор от системите за безопасност и комфорт – 6 въздушни възглавници, климатик, фарове за мъгла, сензори за фаровете и чистачките, темпомат. 

С този двигател малкият автомобил ускорява от място до 100 км/час за 10 секунди. Тези характеристики естествено се отразяват и на цената, която при Twingo GT започва от 11 500 евро.
0 от 500