IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi представи най-мощния хечбек RS 3

Новата версия на модела развива 400 к.с.

Audi представи най-мощния хечбек RS 3

Компанията Audi представи обновената версия на хечбека си RS 3 Sportback. Премиерата на най-мощната модификация в историята на модела ще се състои по време на автосалона в Женева през март.

Audi представи най-мощния хечбек RS 3

Както и седанът RS 3, така и „напомпания” хечбек разполага със система за задвижване на четирите колела и с 5-цилиндров турбомотор TSI с обем 2,5 литра, развиващ 400 к.с. Това е с цели 33 к.с. повече от досега. Двигателят се съчетава със 7-степенна роботизирана трансмисия S-tronic.

С новия агрегат RS 3 Sportback ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,1 секунди, а максималната му скорост е ограничена по електронен път на 250 км/ч. По желание на клиента този ограничител може да бъде преместен на 280 км/ч.

Хот-хечът е получил нови светодиодна оптика, решетка на радиатора и брони, както и по-твърдо окачване. В оборудването на модела влизат още 19-цолови джанти и обвити с кожа Nappa кресла. За машината се предлагат още предни керамично-карбонови спирачки, изцяло цифров приборен панел, мултимедийна система със сензорен екран и пълен набор електронни асистенти.

Продажбите на автомобила ще стартират през август, но дилърите на Audi вече приемат поръчки. Цените започват от 54 600 евро.

Снимки: Audi
 

Тагове: audi rs 3 sportback
0 от 500
  • #14
    32 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    а майтапиш се :D , не виждаш ли разликите :D
  • #13
    37 rate up comment 9 rate down comment
    2 втек ( преди 7 години )
    Тия яко забоксуваха с дизайна. Време е да почнат да ги правят различни от аудитата преди 15г.
  • #12
    40 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Нека си кара Алфето бре, добре ги дига секундите, само дето ауди имат N-поколения RS,Алфите иамт..какво...:) чушки..хаха,Да напишем в края на годината по продажби. Да видим колко души са похарчили пари и за кое.А не да четем само цифричките кое колко дига..
  • #11
    40 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Фермере,..откога бързащите майки умеят да шофират с над 160 на път за ЦДГ-то.. Еле па и очилата хаха..С каквато си иска човек кола ше я смажее тая майка на всякъкво каране..Съвсем ни разсмя с този анонс.Отделно тая модерна мама да вземе да спазва и правилника развявайки се с трулея хаха..А мжое и да не стигне ЦДГ-то..че в бързането ако не е заредила фенерчето ше стигне ама фруг път хахаха..
  • #10
    39 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ходи се снимай бе каско.Алфата прави 0-100 за 3.9сек.и отвява къде къде по-класни коли от тоя вагенска тоалетна!
  • #9
    35 rate up comment 11 rate down comment
    fermera ( преди 7 години )
    С тези прехвалени бегачки ще бъдете лесна плячка за някоя очилата майка със Тесла Модел S,която закъснява за детската градина.Времето на ДВГ-то изтече,и покупката днес на нова кола с бутала ще бъде последвана от високи данъци и бързо морално остаряване!
  • #8
    44 rate up comment 10 rate down comment
    Germany ( преди 7 години )
    На прословутата Алфа и дават 5.6 дo 100км.A на Аудито 4.1 , пак кажете кой ще мине италианския кош. Цял свят се опитва да се доближи до немските машини , но са много далеч и по качество и по всичко останало.
  • #7
    38 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Хот хечовете са произлезли с цел да са по-достъпни за всички хора.Това на снимката е просто хеч с двигател с голяма мощност.Както знаем ауди са с най-много дефекти в двигателите и са на дъното в конглокенцията на ролвър май бяха.Та тия 100к не си струват ама въобще - за справка за тия пари се взима инфините m35h, който наистина набира със секунда и малко по-бавно до 100, но е много по-голям луксозен седан с мн. повече екстри и по-нисък разход на гориво дори.И е мн. по-надежден от аудито ест.
  • #6
    38 rate up comment 9 rate down comment
    Aнонимен ( преди 7 години )
    Нали,.хаха Ние порастналите хора отдавна не се впечатляваме от тинейджърски трепети младежо.Ама хич не ме е еня кога и как ще мем ине Алфа,еле онази за 80 к евра.Да поспорим ли за броя продажби на едното и другото :)
  • #5
    33 rate up comment 1 rate down comment
    Aнонимен ( преди 7 години )
    ****** са мало.оуме.н явно цензора прави разлика между слабо и мало.