IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Специалното Porsche Cayenne S Platinum Edition излиза на пазара

Моделът разполага с по-богато оборудване и по-атрактивен външен вид

Специалното Porsche Cayenne S Platinum Edition излиза на пазара

През април Porsche представи специалната версия Cayenne Platinum Edition, която се задвижва от хибридна система с V6 турбодизелов мотор и електрически двигател. Сега същият пакет се появява и при Cayenne S, като той може да се поръчва при дизеловите и бензиновите варианти на кросоувъра. В техническо отношение Platinum Edition не носи промени, но пък пакетът предлага повече удобства на борда.

Platinum Edition за Porsche Cayenne S

Тук влизат спортните седалки с отопление, заети от GTS, както и 21-инчовите лети джанти Sport Edition, като веждите над калниците вече могат да се поръчват в цвета на колелата. Част от серийното оборудване стават и тонираните задни стъкла, както и адаптивните биксенонови фарови. Още интересни неща за интериора - на борда на Cayenne S Platinum Edition се появява PCM мултимедийна система с онлайн навигация, както и аудио система Bose.

Platinum Edition за Porsche Cayenne S

За по-лесното маневриране се грижат паркинг сензори отпред и отзад, както и автоматично потъмняващи огледала за задно виждане, а на арматурното табло вече има аналогов часовник. Дилърите на Porsche вече приемат поръчки за новата модификация на Cayenne S, като цената за бензиновата версия е 87 442 евро, а за дизеловата – 90 417 евро.

Platinum Edition за Porsche Cayenne S

За по-търпеливите клиенти пък е премиерата на новото поколение на Cayenne, която ще се състои на салона във Франкфурт през септември.

Снимки: Porsche

0 от 500