IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota показва три спортни коли в Токио

В Женева идва Yaris с 210 конски сили

Toyota показва три спортни коли в Токио

Toyota най-вероятно ще представи на изложението в Токио три спортни модела, насочени към почитателите на по-мощните возила и по-динамичното шофиране. Става въпрос за три концепта, които обаче имат сериозен шанс да стигнат до производствената линия, твърди Nikkei News.

Toyota показва три спортни коли в Токио

Първият концептуален модел се чака от доста време и се предполага, че това ще е предсерийният вариант на новия Supra. Според някои японски медии, серийната версия на Supra ще получи поне няколко дизайнерски решения и идеи от концепта FT-1, който дебютира на изложението в Детройт през 2014 година. Възраждането на Supra ще се случи върху платформата, която Toyota разработи съвместно с BMW.

Втората премиера ще е нова версия на вече получилия високи оценки концепт S-FR (на снимката). Формите и размерите на автомобила ще си останат същите, но според списание Car & Driver концептът ще получи нов дизайн на предницата, където акцентът ще е върху по-голямата радиаторна решетка.

И накрая, третата премиера ще е по-мощна версия на напълно новото 12-о поколение на световния хит Corolla. Амбициите на създателите на тази версия са сериозни – хотхечът трябва да се бори с VW Golf GTI, а за тази цел спортната версия на Corolla ще получи 2-литров бензинов мотор с турбо и мощност 250 конски сили. Освен това са предвидени и промени в дизайна – по-широки калници и други спортни елементи, както и по-твърдо окачване.

Най-вероятно повече информация за тези три премиери ще има още на салона в Женева през март, където ще дебютира спортната версия на Yaris с мощност 210 конски сили, която отбелязва завръщането на Toyota в световния рали шампионат.

0 от 500
  • #23
    1 rate up comment 0 rate down comment
    GG ( преди 7 години )
    Тоя въпрос го задай на дошето,не ме питай мен..имам комп пред мен,пиша си, пречи ли ти :)
  • #22
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Кога го караш като по цял ден спамиш в тоя форум?
  • #21
    4 rate up comment 0 rate down comment
    GG ( преди 7 години )
    Добро утро ***,ти днес се събуди все толкова глупав колкото и вчера :) За твое сведение карам Митсубиши, тогава какъв фен съм аххаха ***.
  • #20
    0 rate up comment 4 rate down comment
    до вагенския фен ( преди 7 години )
    добро утро миризма - днес е поредния ден, в който ще си останеш тъпo парчe хахахахаха!!!!
  • #19
    5 rate up comment 0 rate down comment
    GG ( преди 7 години )
    То освен дизайнера,и наш Дошко май плющи саке с хапчета..Това на снимката сега какво е..телевизор,пазарска количка..външен нужник на колела,химическа тоалетна ли е.,.как се гледа тази снимка.това задницата ли е,волана е от грешната страна :) Ама нищо де нека да си мислят че мачкат Голф пхаххаха
  • #18
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тия несретници с всяка изминала година бият собствените си рекорди по грозотия,а това изчадие направо кърти.На това франкенщайнче дизайнера му бая се е налюскал със саке.
  • #17
    6 rate up comment 1 rate down comment
    . ( преди 7 години )
    Еми грозно е какво да го говорим.А фена на тойота отдолу вече няма какво да му помогне.Ще се задави от злоба милият,като чуе ваг и се запенва по устата.
  • #16
    1 rate up comment 1 rate down comment
    BMW ( преди 7 години )
    Не съм VAG фен е копанар , BMW E90 карам
  • #15
    2 rate up comment 10 rate down comment
    до вагенския фен ( преди 7 години )
    eeeeee - миризма - това не е в твой стил да не кажеш нищо! знам аз че винаги имаш собствено мнение и за точно тва ме кефиш! нищо де - сигурен съм че ще ти дойде музата след малко, за това кротко ще изчакам хахахаха!!!
  • #14
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    за мъртвите или добро или нищо - в случай с койота - НИЩО !