IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

E-Class Coupe влезе в производство

Моделът се сглобява в Бремен заедно с C-Class Coupe и Cabriolet

E-Class Coupe влезе в производство

Новият Mercedes-Benz E-Class Coupe влезе в производство. Двувратият модел се слобява в Бремен заедно с C-Class Coupe и Cabriolet.

E-Class Coupe влезе в производство

E-Class Coupe е петото попълнение в серията E-Class. Автомобилът се базира на същата платформа като и четиривратия седан и включва както обновен дизайн, така и всички технологични екстри, които предлага и стандартната Е-класа.

Серийното оборудване включва голям дигитален дисплей, цялостна интеграция за смартфони, помощни системи за водача, както и частично автоматизирано шофиране. Моделът се предлага в няколко версии с бензинови и дизелови двигатели, като две от тях ще са AMG модели с 4-литрови битурбо V8.

Компанията обяви, че поръчките за новата E-Class Coupe са вече отворени, а първите клиенти ще получат своя автомобил още тази пролет.

0 от 500
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Георги ( преди 7 години )
    Те хубаво ще го получат, но е срамота да пускаш 1700кг кола със 194 коня дизелов двигател и без 4х4, при положение, че това се търси основно в Европа. От юни 2017 трябва да влезе новият диезел 286 и 313 коня, а дотогава едва ли ще има чудеса от поръчки. В това отношение БМВ определено са доста напред: излиза нов модел и има поне 6-8 избора за моторизиране. Иначе Е400 4Matic си е чудно, стига да си в Щатите:)