IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шварценегер се похвали с електрическа G-класа (ВИДЕО)

Всъдеходът на актьора има мощност от 490 к.с. и пробег от над 300 км

Шварценегер се похвали с електрическа G-класа (ВИДЕО)

Австрийската фирма Kreisel направи по поръчка на холивудската звезда Арнолд Шварценегер изцяло електрически Mercedes-Benz G-Class. Всъдеходът, който е получил 2 електромотора, ще си остане в един-единствен екземпляр.

Шварценегер се похвали с електрически G-Class (Видео)

Компанията Kreisel има богат опит в направата на електромобили, в чиято основа са известни германски модели. По-рано тя създаде електрически VW Golf, Porsche Panamera, комби BMW 3-Series и други модели. Kreisel се занимава и с разработката на собствени батерии, като в момента строи завод в Австрия.

Шварценегер се похвали с електрически G-Class (Видео)

В случая с G-класата на Шварценегер австрийците са използвали два блока батерии с тегло 510 к.г. и капацитет 80 кВт/ч., а също така и електрически мотори с мощност 490 к.с. Това позволява на всъдехода да ускори от 0 до 100 км/ч за 5,6 секунди и да развие максимална скорост от 183 км/ч. С едно зареждане всъдеходът може да измине над 300 км.

Шварценегер се похвали с електрически G-Class (Видео)

На външен вид автомобилът се отричава от стандартния G-Class единствено по емблемата Kreisel. Розетката за зареждане на акумулаторите е поставена на мястото за отвора на стандартния бензинов резервоар. Приборният панел в салона е променен, като вместо индикатор за нивото на горивото в резервоара има изображение на батерията.

Шварценегер се похвали с електрически G-Class (Видео)

От компанията обявиха, че нямат намерение да правят серийна версия на всъдехода, така че Шварценегер ще разполага с една наистина уникална машина.



Снимка и видео: Kreisel
 

0 от 500
  • #10
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Щом е немско се надяваме да са го обзавели със софтуер да лъже електромера :)
  • #9
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    кабелите са V10 . яко
  • #8
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Лайню ( преди 7 години )
    Утре очаквам да се похвали, че е преспал с мъж. Годините не прощават
  • #7
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Нормално ( преди 7 години )
    Все пак Терминатор Т-101 работи на токP.S.И чупи бутала:Dhttp://***.nedra.com/photos/pso04/suckampslogo_gp_640.jpg
  • #6
    5 rate up comment 6 rate down comment
    KLASIKA ( преди 7 години )
    за гейската кола говорех за другата статия на Голф.....
  • #5
    4 rate up comment 7 rate down comment
    KLASIKA ( преди 7 години )
    Ето избрал си е ръбест модел който си е като G клас!!! Ане светещите гейски коли на Фолксваген!Няма значение дали е истински G клас или не,важното е ,че е като G клас и отпред това прилича на двигател!!! Ще ви кажа как трябва да изглежда бъдещето на електрическите коли!!!!Така ,че да се върне забравеното бляскаво време когато Известните марки коли предлагаха едно универсално шаси с възможност за по-голямо и по-малко междуосие,а хората си поръчваха външността на колата при ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИТЕ майстори на каросерии!!!!Така трябва да стане за да не заживеем в гейски вечен шок!!!! Така както ни показват тази увеселителналигава ....не смея да я нарека кола ,която отива на гей-парад!!!!И така хората няма да се стресират ,а ще са щастливи!!!Веднага давам пример:поръчваш си Тесламодел S ,а каросерията я правят по твоя поръчка с пригодени модерни преси https://imageshack.com/i/po3WOBDBj и се получава това чудесно нещо коети си измислих!!!И какво става: модерна,уж ретро кола,а до 100 км дърпаза 4 сек!!!! Уха !!!!....Или пък си поръчваш Мерцедес Маубач и после го носиш на майсторите https://imageshack.com/i/plf8URjIj и ух а а вече си горд собственик на превъзходен електрически Маубач !!!!Разбира се за тузарските коли има престижен лицензиран дизайн и работят най-добрите майстори,но пък и за бюджетните има майстори,ако не искаш да се возиш в гейски електрокари и за по-малко на цената набюджетка те правят щастлив и честит.Така ще забравим,че сме в електрокари.Разбира се с акустика която да имитира двигаетел и ел.барбашлюцитеда са покрити с лек кожух който да имитира двигател!!!!Тогава ще е славно,а не гейско време.
  • #4
    17 rate up comment 0 rate down comment
    до анонимния ( преди 7 години )
    Всички Мерцедес Бенц Г клас се правят единствено и само в Магна Щайер и това не ги прави по-малко мерцедес. Както и БМВ Х3,Х5,Х6 се правят в САЩ,или МБ М класата,Р класата и това не ги прави други,оавен Мерцедес и БМВ.Между другото и Лексус се прави само в САЩ,но остават японски автомобили! Така,че опитът ти за хейтване този път е неудачен и смешен!
  • #3
    12 rate up comment 1 rate down comment
    ами лично Той ( преди 7 години )
    Шварценегер ти го казва,че това е Мерцедес Г-класа.Няма никой по-глух от този,който не иска да чуе!
  • #2
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    И кой ви каза че това е Mercedes-Benz, след като се произвежда от Magna Steyr в Грац Австрия, а и е преработен от Kreisel пак в Австрия?
  • #1
    24 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    бате Арни е виден еколог :) :)