IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво ще кажете за комби версия на Jaguar F-Type?

Идеята е на X-Tomi Design и няма да стигне до производство

Какво ще кажете за комби версия на Jaguar F-Type?

X-Tomi Design ни предлага смелата си визия за това как от новия F-Type на Jaguar може да се получи интересно комби със секси форми. Естествено, в духа на британските традиции, става въпрос за каросерия тип shooting brake, но все пак не сте очаквали съвсем конвенционално решение, нали?
 

Какво ще кажете за комби версия на Jaguar F-Type?

Дизайнерът е запазил прилики с оригиналния F-Type в дизайна, но разликите са много по-интересни. Обърнете внимание на цвета на колата – хваща окото, но не присъства сред разцветките, които марката предлага при покупка на кола.

А под капака е намерил място новият 3,6-литров V6 мотор на марката с мощност 400 конски сили, а за по-екстремните фенове на Jaguar е другата опция – 5-литровият V8 от F-Type SVR.

Естествено, като повечето красиви комбита, които се появяват в интернет, F-Type Shooting Brake, няма да стигне до серийно производство. Но F-Type 400 с новия 3,6-литров двигател ще дебютира на пазара тази година, а цената му във Великобритания стартира от 51 450 лири. Флагманът SVR е доста по-скъп – 110 000 паунда.

Снимка: X-Tomi Design

0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 4 rate down comment
    Az ( преди 7 години )
    Прилича на Опел Кадет Комби с 2(3) врати
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    KLASIKA ( преди 7 години )
    смешно ми е като гледам колко грешки съм написал,но си щъкам и си вършея нещо си по задачите си,тракам като "касапин" по клавиатурата,но се разчита все пак...ха ха
  • #6
    4 rate up comment 0 rate down comment
    KLASIKA ( преди 7 години )
    А представете си ........еди кво и еди що си........-Защо Ягуар да не развие успешното шаси на F-Type и добрия двигател и като го развие успешнода затрие спортното подразделение на БМВ !Т.Е.,вместо да да го мъчат седанчето което конглокира 3-ката и да го потят принудително,то нека https://imageshack.com/i/pm9mXLPLp F-Type стане една супер спортна 3-ка и да я зачеркне и да си решат проблема! Като 3-ка М-пауър е много ниска,пипната и са вложени много средства и пригодна за писта и шосе,то нека използват тоз Агуар и като зверски седан да ги овършее и няма да дават толкова много пари за нови разработки!
  • #5
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    копирали са ферари FF
  • #4
    2 rate up comment 3 rate down comment
    d ( преди 7 години )
    интересно се е получило но ми е грозно
  • #3
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Микс ( преди 7 години )
    Микс от меделите на няколко марки виждам. Малко 1ва серия, дори малко от Волво в40, фаровете от GTR, долна част от предна броня от Мерцедес А.Това на снимката не трябва да струва повече от 70-80 000 лева. Финалната версия ще се различава значително, убеден съм.
  • #2
    4 rate up comment 2 rate down comment
    turbo ( преди 7 години )
    Точно shooting brake си е..Ай ся потърси в нета кво значи,и виж примери :)
  • #1
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Комби? Това е хечбег.