IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-мощният GT-R за всеки ден

Litchfield отбелязва 20 години с интересна доработка на най-знаковия Nissan

Най-мощният GT-R за всеки ден

Нова версия на Nissan GT-R, едновременно по-мощна и по-ефектна от оригинала, дебютира на изложението за моторни спортове в Бирмингам. Тя е дело на тунинг компанията Litchfield.

LM20 е най-мощният GT-R за всеки ден

Пълното име на проекта е Litchfield LM20 - с мощност 675 конски сили и максимален въртящ момент 813 Nm, извадени от преработения 3,8-литров V6 мотор на японския спортен автомобил. Интересното е, че LM20 е с 75 конски сили по-мощен дори от GT-R Nismo. От Litchfield твърдят, че автомобилът се ускорява от 0 до 96 км/ч за 2,5 секунди, а от 0 до 160 км/ч – за 5,7 секунди. Максималната скорост на LM20 е над 320 км/ч.

За да се реализира оптимално по-голямата мощност, LM20 е получил нов софтуер на тракшън контрола и електронната система за стабилност. Отделно от това окачването Bilstein Damptronic е допълнено от специални пружини Eibach и стабилизиращи щанги. Другите промени включват спирачни дискове Alcon с диаметър 400 мм отпред и отзад, олекотени лети джанти, както и нови елементи за купето от фиброкарбон, както и нов дизайн на радиаторната решетка.

От компанията обясниха, че LM20 трябва да отбележи 20-годишния юбилей на Litchfield и допълниха, че това е „най-мощният вариант на GT-R, който може да се кара ежедневно”. От компанията предлагат 3-годишна гаранция плюс 3 години безплатно сервизно обслужване на всеки LM20.

Производствената серия на LM20 ще е от 20 бройки, на цена 96 995 лири (112 000 евро) във Великобритания, което е с 16 000 лири над цената на серийния GT-R Black Edition, но е по-евтино от бъдещата нова Nismo версия.

0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 1 rate down comment
    KLASIKA ( преди 7 години )
    до от: да klasikaКойто и каквото да предложи ти все ще си... и то, защото не си го предложил ти.....Можем да се обзаложим......Но ти грабна окото....Аз пъщ ще радвам на всяко предложение,каквото и от който и да е!
  • #5
    4 rate up comment 3 rate down comment
    да klasika ( преди 7 години )
    извинявай ама този *** между швейцарско сирене на дупки и престарелия дизайн на порше ли е алтернативата за GT-R!?
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    За илюстрация ... ( преди 7 години )
    ако не се изтрие линка:https://***.youtube.com/watch?v=XZzXb5fXk8M
  • #3
    2 rate up comment 3 rate down comment
    KLASIKA ( преди 7 години )
    Признавам им,че е единственият супер спортист койтокато мине 500 км е готов за пистата без подготовка и нови гуми,но https://imageshack.com/i/pmChMBwAp айде вече да поправят втръсналия дизайн и да стане такъв !
  • #2
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Наблюдател ( преди 7 години )
    Дори и GT-R AMS Alpha 12(около 1200к.с.) има лиценз за движение по пътищата, да не говорим за Alpha 9 (около 900к.с.) или Alpha 7(над 700к.с.), който бие Hayabusa на 1 миля.А тези модификации са отколешни ...
  • #1
    9 rate up comment 23 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Колко още ще трябва да помпат това жълто грозотило за да му обърне някой внимание!