IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW тества бъдещата Седмица в Мирамас

Сегашната генерация на BMW Серия 7 се продава от 2002 г.

BMW тества бъдещата Седмица в Мирамас
Определеният тогава като нов стил в дизайна, дело на Крис Бенгл (Chris Bangl), се харесва все още както на традиционните фенове на Баварската фирма, така и на нови почитатели на луксозния автомобил. Въпреки това първата модернизация беше извършена само след три години - през 2005 г., като дизайнът стана по-конвенционален. 


Сега се предполага, че ще се върви в същата посока и при дизайна на новото поколение на Седмицата. Вече на няколко пъти прототип на бъдещия автомобил е „хващан” при тестове. Сега разполагаме с поредните снимки от прототип забелязан въз Франция, където BMW има собствен опитен полигон Miramas. 

Тук се извършват изпитания за скорост, както и за спирачната система. Алпийският терен предоставя идеални условия за това. Новото BMW 7 е все още с тежка маскировка при тези изпитания и това е разбираемо, до неговата премиера остава повече от година. 


Вече се знае обаче, че автомобилът ще бъде по-голям от сегашния модел. Интересно е, че силуетът на страничните прозорци се връща към стилистиката от края на 80-те години. Представа за бъдещата Седмица на BMW дават тези компютърни образи, създадени с помощта на хора участващи в проекта. 


Засега обаче има много малко данни за бъдещото поколение на флагмана на Баварската фирма.  
0 от 500