IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бивш водещ на Top Gear бил на косъм от смъртта

Крис Евънс вдигнал почти 42 градуса температура по Коледа

Бивш водещ на Top Gear бил на косъм от смъртта

Бившият вече водещ на Top Gear Крис Евънс разкри, че бил на косъм от смъртта по време на коледните празници. Прочутият британски DJ се разболял от пневмония по време на ваканцията си на Барбадос и вдигнал над 41 градуса температура - само няколко десети под фаталната граница.

Бивш водещ на Top Gear бил на косъм от смъртта
2016 никак не бе добра година за Крис Евънс

50-годишният водещ призна, че в един момент се чувствал толкова зле, че целият му живот започнал да му преминава пред очите. Местен лекар го спасил със серия инжекции.

Това заболяване слага подходящ край на подчертано лоша година за Евънс, в която за кратко той се превърна в най-мразения човек на Острова заради решението да замести изгонения Джеръми Кларксън в Top Gear. Крис отнесе много критики след първия си сезон в шоуто- най-вече за това, че твърде неумело се опитва да имитира Кларксън. На всичкото отгоре той се скара сериозно с другия водещ Мат Льо Бланк. Накрая бившата звезда от "Приятели" поставил пред продецунтите въпроса "аз или той", и Евънс предпочете да се оттегли.

Бивш водещ на Top Gear бил на косъм от смъртта
Крис с втората си жена Били Пайпър

Евънс, който е родом от северна Англия, направи име като водещ на сутрешното шоу по Channel 4 през 90-те, преди да се премести в BBC. През 2000 година той вече бе най-добре платеният човек в британската развлекателна индустрия. Днес състоянието му се оценява на 55 млн. лири (63 млн. евро). Има и три брака, вторият от които бе с актуалния британски секссимвол Били Пайпър. Което може би са допълнителни фактори публиката на Top Gear да не го харесва.

Бивш водещ на Top Gear бил на косъм от смъртта

Eвънс в изключително рядкото си Ferrari 250 GTO

Крис е прочут и с ефектната си колекция от класически модели на Ferrari, перлата в която е едно 250 GTO, купено за 12 милиона лири през 2010 година. За кратко той притежаваше и eдно 250 GT, дългогодишно притежание на холивудската звезда Джеймс Кобърн. Евънс обаче сгафи сериозно с тази кола - купи я за 7.5 милиона лири и после я продаде за едва 3 милиона, защото се оказа с погрешния двигател. "Тогава не си бях направил проучването както трябва", призна водещият.
 

Тагове: top gear ferrari 250
0 от 500