IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дженсън Бътън получи новия си McLaren в Бевърли Хилс

Бившият пилот във Формула 1 притежава и Р1

Дженсън Бътън получи новия си McLaren в Бевърли Хилс

Бившият пилот във Формула 1 Дженсън Бътън получи новия си McLaren 675LT Spider в Бевърли Хилс, а списание Autocar предположи, че това е подранил подарък за 39-годишния британец, който на 19 януари става на 39 години.

Дженсън Бътън получи новия си McLaren в Бевърли Хилс

Бътън все още има договор с McLaren и ще е посланик на марката, въпреки че отстъпи мястото си в тима на компанията във Формула 1 на младока Щофел Вандоорн. Що се отнася новата кола на Дженсън, британецът е един от 500-те щастливци, притежаващи такъв автомобил, производствената серия на който беше разпродадена на зелено малко след дебюта на модела в Женева през март миналата година.

Бътън получава версията на 675LT Spider за американския пазар, като колата му е доработена от McLaren Special Operations. В сравнение с обикновения 650S, тук мощността е увеличена с 24 конски сили, а максималният въртящ момент е нараснал с 22 Nm.

Така 3,8-литровият V8 мотор с две турбини ускорява автомобила от 0 до 100 км/ч за 2,9 секунди, а максималната скорост е 326 км/ч. Дженсън притежава още едно творение на McLaren – суперавтомобилът Р1, произведен в едва 375 бройки.

Тагове: mclaren mclaren 675lt
0 от 500