IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche смени двигателя на 911 Carrera GTS

Обновената версия на купето получи 3,0-литров турбомотор

Porsche смени двигателя на 911 Carrera GTS

Компанията Porsche обнови GTS-версията на модела си 911 и сега той вече се предлага с 3,0-литров турбомотор с 6 цилиндъра, която заменя атмосферния "шестак" с работен обем 3,8 литра. Мощността на двигателя достига 450 к.с., което е с 20 к.с. повече от предишния вариант. Агрегатът се съчетава както със 7-степенна механична скоростна кутия, така и с роботизирана трансмисия PDK с два съединителя.

Porsche смени двигателя на 911 Carrera GTS

Както и досега, версиите GTS ще се предлага както със задно предаване, така и със система за задвижване на четирите колела. Запазват се и трите варианта на модела - с твърд таван, със свалящ се покрив и 911 Targa. Последната модификация е достъпна единствено със система за задвижване на четирите колела.

Модификацията Porsche 911 Carrera GTS с пакет Sport Chrono, система 4х4 и роботизирана скоростна кутия ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,6 секунди. Максималната скорост на всички варианта е 300 км/ч, като изключение прави единствено спортното купе с механична скоростна кутия, което може да развие до 312 км/

Porsche смени двигателя на 911 Carrera GTS

В списъка с оборудване на модела във версия GTS влиза активно окачване PASM, 20-цолови джанти, а също така и седалки с алкантара и електрически настройки. В Германия най-достъпната версия на обновеното Porsche 911 GTS е оценено на 124 451 евро. Топ-версията (кабриолет или тарга) струва 144 919 евро.

Снимки: Porsche

Тагове: porsche 911 carrera gts
0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    v-1 ( преди 7 години )
    Класика е от друго измерение просто :)))
  • #5
    3 rate up comment 0 rate down comment
    vel_co ( преди 7 години )
    Така че, спри да сравняваш със старите модели - голяма чст от тях дисхармонични в пропорциите, а първите - направо уродливи и смехотворни. Единственото, което не е О.К. на новите модели е точно наследството на прехвалената ти концепция - заден мотор и ненормално ниска задница. Точно преместването на двигателя пред задната ос(с естественото удължаване на базата) и повдигането на силуета на задницата правят 911 по-красиво, според мен. Смятам, че повечето фенове ще ме подкрепят.
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    vel_co ( преди 7 години )
    Ей,"класик", няма ли най-после да влезеш в съвремието? Добрият стил и класиката не винаги са в старото, както смятам, че е в случая. Неоснователно критикуваш новия дизайн на 911. Досега почти никога не се е случвало новият модел да е по-добър като дизайн от последващите фейслифтове, просто една концепция(дори и революционна) и трябва време да отлежи. Тук става дума за 50-годишен фейслифт със значителна стилизация през годините.
  • #3
    5 rate up comment 4 rate down comment
    KLASIKA ( преди 7 години )
    Първо да оправят дизайна който тотално се срина и няма вече общо с Порше!!!Колата е много висока!Задницата е като бременен кит?!? А там има само един боксер който е нисък ,пък те са вдигнали задницата все едно са завряли V8 от Вранглер ?!?Страничната линия тотално е загубена?!?Предното стъкло е от Икарус-високо и дълго,без извивката за Порше?!?Гордостта на Порше калниците-вече ги няма,а на тяхно място има *** овали начертани от Владо Кузов?!?Фаровете вече тъжно гледат нагоре и отпред прилича на настъпена жаба?!?Най различни мигачи стърчат от калниците,а отпред поради липса на идеи мигачите блестят като уморени чайки?!?Задните стопове са като изкривен бумеранг?!?Показвам: https://imageshack.com/i/porr2Y0zj :-оправих задницата и вече е супер,оправих предното стъкло,страничната линия,вдигнах калниците,снижих покрива,фаровете пак са аеродинамични,но вече са на Порше,оправих смешната предница и вече отговаря на еволюцията на Порше,а не на сегашната пародия!
  • #2
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Нев ( преди 7 години )
    Двгателя е боксерен, веобразен или редови?
  • #1
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Богове!!!