IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Cadillac предлага споделен лукс срещу 1500 долара месечно

Book by Cadillac стартира през февруари в Ню Йорк

Cadillac предлага споделен лукс срещу 1500 долара месечно

Луксозната американска марка Cadillac обяви началото на собствена програма за споделяне на автомобили, която ще стартира от февруари, засега само в Ню Йорк и околностите на мегаполиса.

Cadillac предлага споделен лукс срещу 1500 долара месечно

Програмата се казва Book by Cadillac и цената е 1500 долара на месец, срещу което клиентите получават достъп до повечето модели на марката – от Escalade до спортните модели от V Series. В гамата на Book влизат Escalade, Escalade ESV, CT6, CTS-V, ATS-V и XT5.

От компанията обясняват, че програмата осигурява нов автомобил без задължението на ползвателя да изплаща колата или да поема дългосрочни ангажименти. Клиентът може да се откаже във всеки един момент, а в месечната сума от 1500 долара влизат и разходите за поддръжка, данъци, такси и застраховките. За разлика от лизинга, тук няма ограничение на пробега за месеца, но клиентът трябва да върне колата с пълен резервоар, т.е както я е взел.

От Cadillac се ангажират да доставят и вземат колата от място, което посочи клиентът, а шофьорът задължително ще е с бели ръкавици и униформа.

Клиентите са ограничени до 18 смени на автомобили в рамките на една година, а следващите зони, където ще се предлага Book by Cadillac са другите големи американски градове, най-вероятно първи след Ню Йорк ще е Лос Анжелис.

Тагове: cadillac book by cadillac
0 от 500