IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen Atlas ще се предлага и в спортна версия

Вариантът R-Line ще има по-агресивен външен вид и различен интериор

Volkswagen Atlas ще се предлага и в спортна версия

Продажбите на новия голям кросоувър на Volkswagen – Atlas, все още не са стартирали, но германският производител вече оборудва модела с допълнителен спортен пакет, който предлага подобрения както във външния вид, така и в салона.

Volkswagen оборудва Atlas със спортен пакет

Пакетът R-Line ще бъде достъпен за нива на оборудване  SE и SEL. В него влизат по-агресивни предна и задна брони, нови престилики, 20-цолови джанти, R лого табелка на волана, метални педали от неръждаема стомана и лого R-Line, което се появява на екрана на мултимедийната система при стартиране на двигателя.

Тъй като пакетът е достъпен за два варианта на оборудване, клиентите ще могат да го поръчат както за модификацията с 4-цилиндров мотор, така и за тази с 6-цилиндров. Той ще се предлага както за версиите с предно предаване, така и за тези със система за задвижване на четирите колела.

При Volkswagen Atlas 4-цилиндровият бензинов турбомотор развива мощност от 235 к.с., като той се комбинира само с предно предаване. Версията с 3,6-литров V6 с 276 к.с. също в базовия си вариант е със задвижване на четирите колела, но като опция е достъпна и система 4х4.

Допълнителният пакет R-Line ще дебютира пред публика на автосалона в Детройт, който се открива след няколко дни. Самият Volkswagen Atlas ще се продава и в Китай под името Teramont, а по-късно ще се появи и в Европа, където ще бъде оборудван с нов битурбодизелов двигател.

Снимки: Volkswagen
 

0 от 500
  • #11
    1 rate up comment 3 rate down comment
    none ( преди 7 години )
    Сега разбрах откъде Шкода изкопираха салона на Кодиак. И тук салона изглежда ужасно.
  • #10
    5 rate up comment 4 rate down comment
    KKK ( преди 7 години )
    Отвратителен автомобил
  • #9
    8 rate up comment 7 rate down comment
    112 ( преди 7 години )
    Самите дизайнери си казаха че е изостанал с няколко години, какво да коментираме още.
  • #8
    2 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Принизили са го до нивото на Гранд Чероки. Грозна е отвътре. Отвън не е зле.Май VW доброволно се предават на Ауди. Добре, че им се продаават Голфовете добре, иначе да са фалирали досега. Новия Пасат и той е по-грозен и дървен от старите модели.
  • #7
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Външния вид е страшен но интериора наистина изглежда от миналото да не кажа по-миналото десетилетие. Но все пак колата си е правена в стил на американски среден клас. То там луксозните често изглеждат така. Мислех че китайците са с по-високи изисквания
  • #6
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    докторе.....американците ще си го купят, те обичат такъв тип автомобили!
  • #5
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    този автомобил е направен с ОСНОВНА насоченост щатитедизайна му е по техен вкус, двигатели, оборудване.....в Европа ще може да се види , ако някой си го внесе ...
  • #4
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    ..." в базовия си вариант е със задвижване на четирите колела, но като опция е достъпна и система 4х4"Иначе това си е продукт за Китай и САЩ - в Европа няма да жъне успехи
  • #3
    16 rate up comment 2 rate down comment
    до: край ( преди 7 години )
    Отиди в САЩ и като го сравниш с някои други мастодонти може да ти се стори и малък на размер
  • #2
    12 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Много стилен , масивен и внушителен...