IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW спира от производство 3-Series GT

Баварците ще концентрират усилия в по-привлекателния модел 4-Series Gran Coupe

BMW спира от производство 3-Series GT

Новото поколение на BMW 3-Series трябва да се появи на пазара през 2019 г., но по всичко изглежда, че семейството на този модел ще се окаже с един член по-малко. Баварците смятат да се откажат от версията 3-Series Gran Turismo и ще концентрират усилията си върху следващото поколение на 4-Series Gran Coupe.

BMW намалява семейството 3-Series

Според изданието BMW blog ръководството на баварския производител е наясно, че двата модела доста трудно могат да бъдат продавани едновременно и затова ще заложат само на по-практичния от тях. Голямото предимство на 4-Series Gran Coupe е и неговата по-привлекателна външност, както и фактът, че разполага с 4 врати.

Очаква се следващата „тройка” (G20) да получи радикално нов дизайн. Автомобилът ще бъде показан още през 2018 г., но продажбите му ще стартират година по-късно. Тогава ще излезе и новото семейство 4-Series, която освен като Gran Coupe ще се предлага като купе и кабриолет.

BMW намалява семейството 3-Series

На размери новата генерация на модела ще бъде приблизително колкото сегашната (F30), но с увеличено с около 7 см разстояние между двете оси. Както и досега, 3-Series и 4-Series ще бъдат най-масовите модели на BMW, като ще трябва да се преборят в сегментите с най-жестока конкуренция.

Снимки: BMW

Тагове: bmw 4-series bmw 3-series
0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    toi ( преди 7 години )
    Всъщност Georgi, много правилно са го написали. В момента има 3 serie Gran Turismo (gt) и 4 serie Gran Coupe. Това не е един и същ модел, който само да се преименува от 3 на 4. Едното (3gt) ехечбек с висок таван, а другото (4gc) е купе с 4 врати.
  • #3
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Georgi ( преди 7 години )
    Поредният уникален анализ, абе пичове вземете четете малко по-дълбоко по форумите: I) 5GT става 6GT, като ще има 6GT, 6 гран купе, 6 купе и кабриоII) в момента се развива 2GТ и 2 гран купе, коИто ще са допълнение на купето и кабриотоIII) никой няма да спира добре продаващ се авотомобил като 3GT (алтернатива на ауди а4 олроуд и бъдещата Це ол терейн), ПРОСТО номенклатурата GT от нечетна става четна и вече ще е 4GT!!!
  • #2
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Бай Дизел ( преди 7 години )
    То няма лошо да караш Е36, особено ако го поддържаш като ново! Но все пак вече сме 2017-та година...
  • #1
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Рошко ( преди 7 години )
    Какво е това- F30 и G20? Аз карам още E36!