IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lancia 037: Най-подходящият транспорт за коледното ви дръвче (Видео)

С подходящия автомобил всичко може да е забавление

Lancia 037: Най-подходящият транспорт за коледното ви дръвче (Видео)

Lancia 037 е една от легендите в историята на световния рали шампионат. Едно от последните гениални творения на рали департамента на Lancia, 037 е и последният автомобил със задно предаване, спечелил рали от световния шампионат. 

Lancia 037: Най-подходящият транспорт за коледното ви дръвче (Видео)

През първата половина на 80-те 037 беше достоен съперник на Audi Quattro, но след отстъпи мястото си на много по-силната, мощна и впечатляваща Delta S4. 

 

The Girardo & Co. Christmas Video from Girardo & Co. on Vimeo.

Дори и днес Lancia 037 изглежда страхотно, опасно бърза е и се среща по-рядко от Bugatti Veyron. Какъв по-добър транспорт за коледното ви дръвче? 

 

Най-мощната версия на състезателната 037 от група Б достига 350 конски сили, а говорим за автомобил с купе от кевлар и фибростъкло и тегло 980 килограма. 

 

Това страхотно видео дължим на британците от Girardo & Co, а зимните пътища на Острова наистина са подходящи да се пробва дали ръчната все още държи...

Тагове: lancia lancia 037
0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    До дОлния.Просто пропаганда, която сам си измислил.
  • #5
    4 rate up comment 2 rate down comment
    До анонимния ( преди 7 години )
    Малко ти е стара информацията и в повече патоса.ФСА имат катастрофален спад в продажбите в Лат.Америка/ и не само те/.Сменят голяма част от моделите на Джип,защото се оказаха пазарна катастрофа. По същата причина спират и някои модели на Крайслер,в т.ч. популярния 200.Засега произвеждат Алфа/Джулия/ в толкова ограничени количества в Италия,че е незабележима на пазара.Това,че се е изравнила с Тойота в САЩ,е гаранция ,че са възможно най-евтините *** на пазара.И се пише"милИАрд",неграмотнико!
  • #4
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    FIAT имат платформа от 4С, на нея могат да направят 037, Стратос, Х1/9, Дино.В момента променят цялата палитра от модели на Крайслер, Додж, Рам, Jeep и Алфа Ромео.Всичко това изисква време, и огромни средства.Инвестираха в Сърбия 1милярд$, в Китай 2нови завода за Jeep, в Бразилия и Аржентина са на първо място по продажби от години, в САЩ имат 10%тен растеж всяка година без исключение, и се изравниха с Тойота по продажби, нещо което е немислимо преди!
  • #3
    5 rate up comment 1 rate down comment
    USA ( преди 7 години )
    Krasiva kola, gotina ideq, strahotno klipche!
  • #2
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Маниак. :)
  • #1
    16 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    ВЕЛИКОЛЕПНАУНИКАЛНАСТРАХОТНАПОКЛОН