IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновеният VW Golf започва от 17 850 евро

Най-скъпата модификация на модела ще предлага за 44 800 евро

Обновеният VW Golf започва от 17 850 евро

Европейските дилъра на Volkswagen започнаха да приемат поръчки за повечето модификации на обновените хечбек и комби Golf. Вече са ясни цените на базовата версия, на хот-хеча Golf GTI, на псевдокросовъра Alltrack и на спортната модификация със задвижване на четирите колела Golf R.

Обновеният VW Golf започва от 17 850 евро

Базовият вариант ще се предлага с дефорсиран до 85 к.с. трицилиндров двигател TSI с обем 1,0 литър. Версията с 3 врати Golf Trendline с такъв мотор и 5-степенна механична скоростна кутия е оценена на 17 850 евро. Това е с 675 евро повече от стария вариант с 1,2-литров TSI със същата мощност.

Най-скъпото предложение е VW Golf R, който след обновяването си вече разчита на 10 к.с. повече – 310 к.с. Максималният въртящ момент на 2,0-литровия TSI мотор също е увеличен – с 20 Нм до 400 Нм. С роботизирана DSG-трансмисия хечбекът ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,6 секунди (с 0,3 по-бързо от премишната модификация с 300 к.с.).

Цените на обновения VW Golf R започват от 40 675 евро, докато комбито Golf R Variant е доста по-скъпо – 44 800 евро. Първите собственици на нови автомобили ще могат да ги получат в края на януари.

Снимка: Volkswagen
 

Тагове: volkswagen golf
0 от 500
  • #24
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Дошо Ltd. ( преди 7 години )
    Отново Имеператора вдига летвата, недостижим. Фолксваген, България ви се възхищава!
  • #23
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    От къде, в Голфаджия 35 000лева?3 500 в най-добрия случай !!
  • #22
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Да обобщим, 1.2 турбо с 84к.с., 5-степенна механична кутия и никакво оборудване струва около 35 000лв!!! Трябва да си бавно развиващ се *** от перник, за да си вземеш това чудо. Толкова по-добри предложения има на пазара!
  • #21
    12 rate up comment 9 rate down comment
    Auto ( преди 7 години )
    Много са ми смешни повярвали си Гоуф фенове, като се запеняват под някоя картинка на "Дас Ауто", все дно са видели гола мадама като са биле в детската градина! Жалка картинка!
  • #20
    12 rate up comment 10 rate down comment
    USA ( преди 7 години )
    Renault - Dacia- Nissan ..... Тримата глупа.ци
  • #19
    13 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Хахаха 1.2 ТСИ турбинирана бигачка с цели 85 коня. Тея наистина са велики хахаха.Ако и кетчупа и вурстовете са им като колите направо да ги затварят по-добре. Или по-добре да почват да правят дюнери, както е актуално в Германия. Работна ръка колкото искаш имат. Даже и си внесоха допълнително...Халал кебап да ги прекръстят най-добре.
  • #18
    18 rate up comment 7 rate down comment
    до: VAG - доминация ( преди 7 години )
    Аре преди да купят цяла Европа да вземат да си платят глобите, а! Кво ще кажеш по въпроса? И понеже са много велики от ВАГ са полудържавна компания, наливат им тайно и явно пари и на всичкото отгоре теглят заеми, за да си платят за дяволиите. Иначе си мисли, че могат да купят каквото и да е! Както е видно всичките им фенове сте наивници и откровени *** щом продължавате да вярвате на партенките им.
  • #17
    8 rate up comment 10 rate down comment
    Germany ( преди 7 години )
    Das Welt *** - ЖЪЛТЪЦИИИИИИИИИИ
  • #16
    11 rate up comment 18 rate down comment
    VAG - доминация ( преди 7 години )
    ВАГ ако решът ще купят цяла Европа . Концернът с най много марки и най голям бюджет
  • #15
    15 rate up comment 14 rate down comment
    none ( преди 7 години )
    Хммм, кое по-точно му е новото на обновеният ФВ Голф? А както бях написал е под една друга статия тук, това че ФВ са първи по продажби в Европа не означава че са най-добри, щото половината от продажбите им са от корпоративни договори, които се налагат от централите на компаниите и извън пределите на Германия. За да може началника в Германия да кара Ауди, някой друг извън Германия кара Голф или Шкода ;))).