IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

9 ужасяващи автомобилни недоразумения

В тази селекция доминират американците, но Европа и дори Балканите също са представени

Ясно е, че в автомобилния свят не всичко е цветя и рози. Пазарът предлага пълна гама от най-различни автомобили и, нека бъдем честни, не всички от тях разполагат с естетическите качества на Ferrari F40, мощността на Bugatti Veyron или комфорта на Mercedes S600 Grosser. Факт е, че всяка компания е правила грешки в историята си, но блажени са тези, които са се поучили от тях.
Представяме ви 9 ужасяващи автомобилни недоразумения, а това дали те са изиграли ролята на урок за своите създатели, ясно си личи от факта дали вече си спомняме за тези марки и дали те изобщо фигурират на пазара. Историята раздава своите присъди строго, но справедливо.


9 ужасяващи автомобилни недоразумения (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #21
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Ванката ( преди 3 години )
    Open insignia бензин е най-куция служебен, който съм карал...Трошляк а двигателя би подхождал на мотофреза. 120 на магистралата държи със зор.
  • #20
    36 rate up comment 4 rate down comment
    има още ( преди 7 години )
    А къде остана Fiat Multipla?
  • #19
    8 rate up comment 2 rate down comment
    none ( преди 7 години )
    Пропуснали са новият фейслифт на Октавия ;). Обикновено идеята на фейслифта е да се поправят дизайнерски и конструкторски грешки в оригиналният модел. В случая с новата Октавия на мен лично ми се губи идеята. Оригиналният модел изглежда отпред в пъти по-добре от фейслифта ... И новият им Кодиак изглежда все едно са сложили новото СуперБ (което е с доста добър дизайн) върху Тигуан. Йети може и да е четвъртит но си е модел създаден от нулата, а не компилация от два други, само за да пуснат нещо.
  • #18
    20 rate up comment 14 rate down comment
    Русия ( преди 7 години )
    Американците правят грозни коли като тях самите. ФАКТ
  • #17
    20 rate up comment 5 rate down comment
    Нонсенс ( преди 7 години )
    За Юго:"...защото тя продължава да се движи и до днес в Сърбия, откъдето произлиза. Въпреки това, мнозина я смятат за тотален антиавтомобил ненадежден, маломощен и откровено грозен."Хем ненадежден, хем се движи вече 20-30 години! А за "грозен" къде къде има повече заслужили по улиците днес, както и "надеждни" до към 40х.км ... Като например всяко съвременно рено което не е пичкосан Нисан.
  • #16
    34 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Форд Ка също трябва да е тук.Безподобно грозел автомобил!
  • #15
    21 rate up comment 28 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Най-ужасяващите автомобилни недоразумения са руските коли. Няма ДОРИ ЕДНА читава руска кола!
  • #14
    7 rate up comment 16 rate down comment
    @ ( преди 7 години )
    Tazi statija se otnasja za vsichki avtomobilni nedorazumenija na milicionero - socializma . A Pontiac ne enesashtestvuvashta marka zashtoto GTO , Firebird , Trans Am sa vechni ! US CARS FOREVER
  • #13
    37 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Юго е базирана на много стария Fiat 127, който при спирането си в Европа, се произвежда и продава в Бразилия, и когато го заменят с вече спряното Уно, се м'ести отново в Югославия.Юго служи и до днес.Избора на статията е комичен, тъй като не е обективна в Европа.
  • #12
    9 rate up comment 12 rate down comment
    Минаващ ( преди 7 години )
    Много *** статия. Сигурно в следващата, която е за достиженията на автомобилостроенето ще пишете за ЗАЗ и Москвич.