IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VW ще предложи GT-версия на Passat

Спортният седан получи 3,6-литров V6 двигател

VW ще предложи GT-версия на Passat

В навечерието на автосалона в Лос Анжелис компанията Volkswagen разкри информация за концептуалния си модел Passat GT, който ще трябва да се появи в серийно производство през следващите 2 години.

VW ще предложи GT-версия на Passat

Дизайнът на концепта изцяло повтаря стила на актуалното поколение на модела, но все пак разлики между двата автомобила има. VW Passat GT ще може да бъде различен по решетката на радиатора, която е получила допълнителни черни елементи, както и емблема GT. Променени са още предната броня и капака на двигателя.

VW ще предложи GT-версия на Passat

В задната част също има нови елементи. Различни са формата на багажника, на бронята, на стоповете, както и на тръбите на изпускателната система. Появил се е и малък допълнителен спойлер на капака на багажника.

VW ще предложи GT-версия на Passat

Под капака на Volkswagen Passat GT е поставен 3,6-литров VR6 TSI мотор с мощност 280 к.с. Той работи в комбинация с 6-степенна роботизирана DSG-трансмисия.. Останалите подробности за силовия агрегат ще бъдат обявени след премиерата на автомобила.

VW ще предложи GT-версия на Passat

От компанията публикува и снимки на салона, където обновяването е засегнало поставянето на спортни седалки, а използваните материали са от много по-високо качество от досегашните.

Снимки: Volkswagen

Тагове: volkswagen passat
0 от 500
  • #12
    2 rate up comment 0 rate down comment
    ГуменРадев ( преди 7 години )
    Това е Пасат правен за ФАЩ, такава грозотия в Европа не се предлага..отворете си очите. Кравараите харесват такива недоразумения приличащи на японски кашони.........слагат стари двигатели, ужасен дизайн, обаче Краварите си ги харесват...
  • #11
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не ме интересува дали ще е даунгрейднат или упгрейднат,тази непродаваема кошница в Щатите и да я подаряваш ще я хвърлят в кошчето за рециклиране без да й навъртят и 1 км.Не стига,че е толкова грозен тоя пасат,не стига,че е толкова безличен,скучен и ретро изглеждащ,ами те го боядисали в бяло,та съвсем да е незабележим.С тая смешка с грозни седалки и интериор от 80-те ако се разминеш няма изобщо да запомниш не само автомобила,а изобщо,че си го видял.Като сглобен от Лего от много правоъгълници.
  • #10
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    По-грозна кола от Пасат няма,освен Голф и Полонез,а донякъде и Tofas Dogan,Този Пасат прилича на дъска за гладене от долапа на баба ми. Толкова старомодно и скучно изглеждаща кола не й трябва двигател над 1.5!! Всичко друго е подигравка с тоя който ще я купи,самият автомобил да се продава е подигравка с тия дето си търсят кола,та дори и рециклиран пасат.
  • #9
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 7 години )
    Мухаха, тоя ще е даунгрейднат. Старият бе VR6 с 300 кс. Тук с мотор от Супърб, това не би трябвало да е вярно. Новия R36 в Европа би трябвало да е 2.0 TSI с около 360 ксНо за про*тите американци и това е добре
  • #8
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Някой си ( преди 7 години )
    Абе, да бяхте казали че става дума за Северна Америка и че това нито е модела за Европа, нито този двигател ще се предлага в европейския модел.
  • #7
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Перник ( преди 7 години )
    Боже, колко мъка имало на този свят! На някой Лексуса им бил грозен...! :)
  • #6
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    FOX да си купите дано!!!
  • #5
    14 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    Пасатор с мотор на стара шкода, спряна от производство преди 1 година. Да им е честито на хамериканците!
  • #4
    11 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Мале колко е грозно това... правено с теслата. Фолкенщайн rules!
  • #3
    10 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    подобрили са стоповете на бмв е92, само 10 години по късно