IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Хибридният Buick Velite ще дебютира в Китай

Предстои появата на цяла гама екологични возила Buick Blue

Хибридният Buick Velite ще дебютира в Китай

Една от най-популярните автомобилни марки в Китай – Buick, ще представи хибридния концепт Velite PHEV на 18 ноември, когато стартира изложението в Гуанджоу. 

Хибридният Buick Velite ще дебютира в Китай

2016 ще се окаже рекордна за Buick, тъй като компанията надхвърли 1 милион продадени коли в световен мащаб, а Китай е изключително силен пазар на марката на GM. 

 

Отделно от това назначаването на Брайън Незбит за главен дизайнер на Buick ще се окаже правилна стъпка в посока спасяването на компанията. Създателят на Chrysler PT Cruiser пое Buick в началото на юни миналата година, а през януари марката изненада всички с концепта Avista, който беше голямата звезда на изложението в Детройт. Сега е ред на Velite да го засенчи. 

 

От GM не дават кой знае каква информация за хибрида, освен очакваното, че бензиновият двигател е с впръскване на горивото, че концептът получава най-модерната електрическа система за задвижване, както и че батериите на Velite са литиево-йонни. 

 

Задачата на Velite обаче е много по-важна – концептът ще представи бъдещата гама хибриди и електромобили на марката, която ще носи названието Buick Blue. Все още не се знае каква е философията, залегнала в изграждането на Velite – дали концептът ще е по-близък до Chevrolet Volt или пък до Cadillac CT6 PHEV. Това обаче ще се разбере съвсем скоро.

Тагове: buick buick velite
0 от 500