IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Луксозната марка на Buick излиза на пазара

Първият модел на Avenir ще бъде миниван

Луксозната марка на Buick излиза на пазара

Американската марка Buick последва примера на някои други производители, като пусна на пазара отделна марка за най-луксозните изпълнения на своите модели. Тя носи името Avenir, както се казваше концептуалният седан, представен от компанията през миналата година.

Луксозната марка на Buick стъпи на пазара

Първият модел на новия бранд е луксозният миниван GL8 Avenir, който на външен вид се отличава по решетката на радиатора и 18-цоловите си джанти. В салона са поставени скъпа кожа в светъл цвят, както и специални декоративни дървени елементи на предния панел и на вратите. Предвидени са общо 18 различни възможности за осветяване на вътрешното пространство на автомобила.

Продажбите на Buick GL8 Avenir стартират през уикенда в Китай едновременно със стандартното ново поколение на минивана. Цени и технически характеристики засега не се съобщават, но според информация на местните медии луксозната версия ще получи 2,0-литров турбо мотор с 260 к.с., който ще се съчетава с 6-степенна механична скоростна кутия.

Луксозната марка на Buick стъпи на пазара

За намеренията си да пусне луксозен бранд марката Buick, която е част от концерна General Motors, обяви още в началото на октомври. Подобни ходове вече предприеха и други производители. Например, най-скъпите версии на моделите на Renault се продават под марката Initiale Paris, а Ford предлага цяла гама Vignale.

Снимки: Buick

Тагове: buick avenir
0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Фолксваген и по-добри скоростни кутии...! По-голяма глупост не бях чел. И ръчните и автоматиците им са изключително проблемни. Дори АБ го призна. Шумоизолацията е много слаба. На практика я няма. По-добро оборудване никога не са имали и сега нямат. Обезценката е другата въдичка за шараните. При едни и същи условия ФВ губят повече от стойността си от Опел.
  • #5
    4 rate up comment 2 rate down comment
    и още и още!! ( преди 7 години )
    - по-големи, направо световни скандали от типа дизелгейт;- по-голяма, направо всеобхватна скука - разработена на една платформа;- почти ежеседмично посещение в сервиза за това и онова ... и т.н.бе VW си е VW!
  • #4
    10 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ами с какво точно моделите на ФВ са по-добри от Опел? С по-икономични двигатели- не мисля, по-тихи, също не, по-добър спорачен път- и тук не. Тогава с какво? Ще ти кажа, с нищо. Виж класациите от последните 5 години. Дори една фирма като Хюндай вече е традиционно пред тях по качество и доволни клиенти. Факт!
  • #3
    9 rate up comment 0 rate down comment
    @ ( преди 7 години )
    automedia , Buick po sashtesvo e luxury brand na GM .Kakvi gi pishete ???
  • #2
    12 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Пак по-добре от луксозен VW!
  • #1
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Брях! ( преди 7 години )
    луксозен Опел!