IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Infiniti Q60 влезе в коледен каталог

Модификацията Neiman Marcus Limited Edition ще появи в серия от 50 бройки

Infiniti Q60 влезе в коледен каталог

Компанията за луксозни автомобили Infiniti представи лимитинара модификация на модела си Q60, която ще може да се закупи само от коледния каталог на един от най-големите универсални магазини в САЩ - Neiman Marcus.
Infiniti Q60 влезе в коледен каталог
Специалната версия на „двувратката” е получила името Q60 Neiman Marcus Limited Edition, като ще бъде произведена в серия от едва 50 бройки. Тя е създадена на базата на модификацията Q60 Red Sport 400, като от стандартния модел се отличава по ексклузивния цвят Solar Mica, а също така и по карбоновите отверстия на предните крила.

Производителят засега не показва салона на автомобила, но все пак бе съобщено, че в салона на Infiniti Q60 Neiman Marcus Limited Edition ще бъдат поставени спортни седалки с бяла кожа, както и някои други допълнителни елементи.
Infiniti Q60 влезе в коледен каталог
Купето се задвижва от 3,0-литров V6 туин-турбо мотор с 400 к.с., работещ в комбинация със 7-степенна автоматична скоростна кутия. В оборудването на специална версия влизат адаптивно управление на волана, премиум аудиосистема Bose и мултимедийна система Infiniti InTouch. При купуване клиентът получава от Neiman Marcus кожена чанта като подарък.
Infiniti Q60 влезе в коледен каталог
Поръчките за автомобила ще се приемат от 2 ноември, като цената му е 63 000 щатски долара. За всеки продаден автомобил компанията Infiniti ще превежда по 1000 долара на благотворителния фонд Neiman Marcus.

Снимки: Infiniti
 

Тагове: infiniti q60
0 от 500