IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първата бройка от новата Honda NSX бе разбита

Причината за инцидента със суперколата се оказа пчела

Първата бройка от новата Honda NSX бе разбита

Нов, невероятно технологичен, дългоочакван, красив, скъп, мощен, бърз и икономичен – всички тези прилагателни се отнасят за суперколата Honda NSX, чието пускане на пазара е едно от най-големите събитие в автомобилостроенето през последните години. Към тези определения обаче трябва да прибавим още едно – разбит, като вината за това е на ... пчела, съобщава Carbuzz.
Първата бройка от новата Honda NSX бе разбита
Чисто новата Honda NSX с VIN-номер „0000” се е движела по пътищата на Тайван, като зад волана е бил местен журналист, чието име не се разкрива. В един момент 27-годишният мъж решава да отвори прозореца, за да влезе въздух. Нахлува обаче и пчела, която го ужилва по врата и той губи контрол върху автомобила. Следва поднасяне и удар в преградата, разделяща пътя.

Дошлите на мястото на инцидента полицаи не повярвали на разказаната им история. Те проверили журналиста за употреба на алкохол, но пробата му показала нула. Самият автомобил е пострадал сериозно, но това няма да е особен проблем, тъй като той представлява версия, предназначена единствено за тестове. Общо в Тайван са поръчани 9 бройки от Honda NSX и от компанията са категорични, че те ще бъдат доставени в срок на клиентите.

Любопитното е, че именно машина с VIN-номер „0000” по-рано обиколи най-големите автомобилни изложения на планетата, така че е напълно възможно именно тя да е претърпяла инцидента. Трябва обаче да се отбележи, че на всички салони NSX се появяваше с логото на Acura, докато пострадалата суперкола е с емблема на Honda.

Снимкa: Carbuzz

Тагове: honda nsx acura nsx
0 от 500
  • #7
    9 rate up comment 0 rate down comment
    DeadFox ( преди 7 години )
    Случват се такива работи.На мен веднъж един бая голям бръмбар ми се разби във визьора на каската с такава сила, че от стреса за малко да падна с моторетката.
  • #6
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Брат ми пострада така преди няколко години.Влязла пчела през джама и го ужилила.Колата се смачка ама на него нищо му нямаше.Карал е с около 70 км/ч.Стават такива неща понякога.На мен в каската ми е влизала оса,обаче как не ме ужили не знам,голям късмет,щото карах моторетката с 80.Щеше да е мазаляк.
  • #5
    12 rate up comment 1 rate down comment
    zoom in ( преди 7 години )
    Интересно! Наистина, не предполагах, че толкова често могат да се случат подобни инциденти.
  • #4
    12 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    И мен са ме удряли докато карах Алудито.Спирам на светофар и един ме фрасна отзад.Излязох от колата да видя какво става.Оказа се, че в колата отзад някак се вмъкнала оса.Влязла в крачола на дънките на водача зад мен и го ужилила няколко пъти.Човека се паникьосал и започнал да рита с крака и натискал газ спирачка, газ спирачка и ме фраснал.Бронята не беше много зле, нямаше счупени стопове.Казах му да си върви по пътя, за тоя батал хич не ми пукаше вече.Аз самия мислех да го метна в някое дере.
  • #3
    9 rate up comment 12 rate down comment
    zoom in ( преди 7 години )
    Абе нещо много съмнителна тази версия с пчелата, ама айде...
  • #2
    29 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Отива Дошо на училище с подута усна, и учителката го пита....-"Какво стана Дошо"?-Кацна ми една пчела....-И ужили ли те ?-Не, тати я уби с лопатата!!!!
  • #1
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    боже, колко мъка има на този свят.....