IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нов двигател за Honda Jazz и HR-V

Моторът с 3 цилиндъра развива 129 к.с.

Нов двигател за Honda Jazz и HR-V

Компактният ван Honda Jazz ще получи нов 3-цилиндров турбо-мотор. Двигателят е с обем 1,0 литър, като ще се поставя и на новия кросъвър на японците HR-V, разкрива шефът на британското подразделение на марката Фил Уеб, цитиран от Autocar.
Нов двигател за Honda Jazz и HR-V
Агрегатът вече се появи в гамата на новото поколение Honda Civic. При базовата версия на модела той развива мощност от 129 к.с., като тя ще се запази и за другите два модела. Двигателят може да се комбинира както с 6-степенна механична скоростна кутия, така и с вариаторна трансмисия.

Към момента Honda Jazz се предлага в Европа с 1,3-литров мотор с 4 цилиндъра, развиващ 102 к.с. В САЩ компактният ван е оборудван с 1,5-литров двигател със 130 к.с.
Нов двигател за Honda Jazz и HR-V
Що се касае до компактния кросовър Honda HR-V, той е достъпен на пазара с 1,6-литров дизел със 120 к.с., както и с 1,5-литровия бензинов мотор със 130 к.с. Първият работи само с механична скоростна кутия, докато вторият може да се комбинира и с вариаторна трансмисия.

Снимки: Honda
 

Тагове: honda hr-v honda jazz
0 от 500
  • #5
    3 rate up comment 7 rate down comment
    RRE435i ( преди 7 години )
    Има ли по-мощен 1.0 мотор?
  • #4
    20 rate up comment 2 rate down comment
    ом ( преди 7 години )
    хонда джаз е страхотна машинка имам такава от 2011 страхотно удоволствие от шофирането удобна икономична надеждна и изключително просторна за багаж в този сегмент няма по практичен автомобил!Очаквам минусите от хора който не са подушвали такъв автомобил и робуващи на немски и други остъклени ламарини!
  • #3
    17 rate up comment 0 rate down comment
    ех,редакторчета,.. ( преди 7 години )
    При толкова новини от Париж,погледнете си страницата днес...
  • #2
    11 rate up comment 35 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    И тия чайници ще ги продават зад океана дето краварина е свикнал да се сплеска в седалката като излиза от Exit-a.Майко мила.. пхххх продължавайте да работите така другари.
  • #1
    8 rate up comment 34 rate down comment
    турбо ( преди 7 години )
    сенокосачка!