IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на комбито Porsche Panamera

Автомобилът ще бъде показан на автосалона в Женева

Първи снимки на комбито Porsche Panamera

Porsche реши да отложи официалната премиера на комби-версията на новото поколение Panamera и така автомобилът ще бъде представен официално на автосалона в Женева през март догодина вместо на стартиращото в края на месеца изложение в Париж.
Първи снимки на комбито Porsche Panamera
Първи снимки на автомобила обаче бяха публикувани във Facebook, като от тях става ясно, че той почти ще повтори концептуалния Panamera Sport Turismo, показан преди 4 години. Напълно идентични са задните колонки, светлините, формата на прозорците и на покрива.
Първи снимки на комбито Porsche Panamera
Все пак има и малка разлика – вратата на багажника при серийната версия е по-малка. Самата задница на комбито е вдигната, а разстоянието между стоповете – увеличено. Обемът на багажника няма да е кой знае колко голям, тъй като в Porsche Sport Turismo бе създаден за показване на стил, а на за демонстрация на товарни способности.
Първи снимки на комбито Porsche Panamera
С излизането на тази версия на пазара Panamera ще стане първото серийно комби на марката. В завода на Porsche обаче е изложен прототипът 928-4, който е подарен от компанията на професор Фердинанд Порше по случай 75-годишната му. Този автомобил е с увеличено с 254 мм междуосие в сравнение с купето Porsche 928. Колата е произведена през 1984 г., като 3 години след това е преработена и са направени някои подобрения.

Снимки: Facebook, Porsche

0 от 500
  • #20
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 7 години )
    Мен пък ме кефи! Какво като е Порше при това комби. Като каращ комбита, и не признаващ други от вече 15г бих си взел. Само с този скосен заден капак не съм сигурен какъв ще е обема на багажника :):)
  • #19
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    нямало спортни комбита сещам се заaudi rs6 mercedes e 63 amg bmw alpina b5jaguar xfrvolvo v60 polestarи се стигне... . до renault meganThe Top Ten Best Fast Station Wagons: http://youtu.be/ALubrTgJkCI
  • #18
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    А то до сега какво беше?
  • #17
    11 rate up comment 4 rate down comment
    до: до Фф ( преди 7 години )
    Ако гаджето ми беше от мъжки пол е възможно някой с Фолк с Ваген да ми го е взел. Докато се движа с жени, няма опасност ВАГенист да посегне на гаджето...
  • #16
    17 rate up comment 4 rate down comment
    Един там ( преди 7 години )
    Поредното недоразумение.Веднага пояснявам, че самото МПС е страхотно, но НЕ МОЖЕ да е с тая емблема.Твоа ПОРШЕ бе мама му стара !!! :(:(:(Жип напраиха. (че и дизел ме завряха)Панамера.Ся Комби.Какво трябва да е следващото ?Пикап ?Камион-самосвал ?Микробус или Междуградски рейс ?Порше е табела за спортна кола и такава трявбаше да си остане. Пусти пари... :(До коментара с баничарката - те в България, баш като баничарки ги регистрират, за да не плащат ДДС..
  • #15
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Екстра си е колицата
  • #14
    11 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Значи накрая излиза, че Порше вече не е премиум марка, а и спортна и луксозна също. Няма как да кажеш на някое комби, че е расов спортист. Няма как на едно семейно комби да кажеш, че е бизнес автомобил. Това са изключващи се понятия.Друг е въпросът, че марка, като Порше не би трябвало да е ширпотреба и не би трябвало с нея да си караш щайгите от село и жена ти да кара децата на детска градина. Порше беше религия, а в момента е точно ширпотреба. До там е принизиха тази марка.
  • #13
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    маркетолозите атакуват всички възможни пазарни ниши и създават нови за клиенти които имат средства само за един автомобил но искат да си вземат и расов спортист и да е семеен автомобил за почивка със семейството и да е представителен бизнес автомобил и така се появява порше комби
  • #12
    6 rate up comment 7 rate down comment
    до: М ( преди 7 години )
    В името на *** Веселина и богинята ***, замълчи изчадие дяволско и не провалай споровете от които се раждат такива бисери,каквито няма никъде! Чети и не давай, акъл, който така или иначе не ти е даден от богинята ***!Амин!
  • #11
    15 rate up comment 3 rate down comment
    аграр ( преди 7 години )
    Това комби с теглич ли ще е в базовата версия или трябва да си го поръчам допълнително?ТеДеИто с колко коня ще е? Питам,за да знам какво ремарке ще може да дърпа.