IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бензинов конкурент на Tesla Model S P90D

Тунингованото Audi RS7 е по-бързо на 1/4 миля

Бензинов конкурент на Tesla Model S P90D

Бензинов конкурент на Tesla Model S P90D
Само допреди няколко години производителите на електрически коли се опитваха да създадат автомобил, който да бъде достоен конкурент на бензиновите и дизелови машини. Сега обаче нещата се обърнаха и всички се сравняват с най-изявеното електрическо возило на пазара - Tesla Model S.

Всъщност електромобилите се развиха с толкова бързи темпове, че серийните коли с конвенционален двигател трудно могат да им се опрат както по отношение на разходите за придвижване, така и откъм динамика.

Най-бързата и мощна електрическа серийна кола на пазара - Tesla Model S P90D, преминава разстоянието от 400 метра за около 11 секунди, което е изумително постижение за голям сериен седан.

Сега обаче феновете на бързите седани имат още една алтернатива - бензиновото Audi RS7, оборудвано с пакет на PP-Performance. Автомобилът преодолява дисциплината на 400 метра за 10,6 секунди, което е не само по-бързо от Model S P90D, но и бие постиженията на суперколи като Ferrari 488 GTB, Audi R8 V10 Plus и Lamborghini Huracan.
Бензинов конкурент на Tesla Model S P90D
Тунингованото Audi RS7 разполага с 4,0-литров би-турбо мотор, който е настроен да генерира 745 к.с. и 1008 Нм. Германският автомобил е снабден с Quattro система, титаниеви ауспуси Akrapovič Evolution, спортно окачване KW и др.

Пакетът, в който включен и специален винил, струва 8597 евро.

Припомняме, че Tesla вече анонсира дори по-мощна версия на своя Model S - P100D, която бе обявена за най-бързата кола на пазара.

Тагове: audi rs7 pp-performance
0 от 500
  • #15
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Booker ( преди 7 години )
    Ауди е една чуплива марка,която не предлага никакъв комфорт,все едно се возиш на земята.***!
  • #14
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    хахаххахахахаххахаххахахахаххахахахаххахахахаххахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахахха
  • #13
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    ето и на Тесла Модел S P90DL 1/4 миля за 10,80секhttps://youtu.be/7CYB2ELWg-g?t=193Масовите ел.коли ги търсете от големите производители на автомобили на които 100 години им осигурявате печалбата, а не от малък като Тесла който не си е стъпил стабилно на краката
  • #12
    1 rate up comment 3 rate down comment
    @ ( преди 7 години )
    Ford Mustang Zombie 222 Electric800 hp , 0-60 mph - 2,4 sec , quarter-mile 10,7sec ,max speed-174 mph !ONLY in a Ford
  • #11
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Румбо ( преди 7 години )
    Един *** въпрос:Къде е масовия евтин електрически автомобил,който ще промени транспорта????От 1996 има серийно производство на ел.коли,а още не са масови!Иначе се нагледахме на супер луксозни ел.играчки.
  • #10
    22 rate up comment 6 rate down comment
    дива кокошка ( преди 7 години )
    1. Батериите се не изхвърлят а се РЕЦИКЛИРАТ в нови такива! Изхвърлят се отровните газове в атмосферата от разни соцвагенски дизеляци и тем подобните ДВГ.2. Отдавна гаранцията на батериите е поне 150000км или 7-10год!3. Такива диви пернати е имало и в началото на миналия век когато са въздишали по конските каруци като "най-бързите и чисти превозни средства"!и т.н.
  • #9
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    тестове показват че това рс7 с 605кс минава 1/4 миля за 11,2-11,3сек, така че...
  • #8
    4 rate up comment 16 rate down comment
    Див петел ( преди 7 години )
    Тоа американски *** дето по надоло един тип се опитва да защити,защо не казват колко струва и колко е екологична като и се скапят батериите ,къде се хвърлят колко струва това и колко струват новите които изкарват около 30000км ? Ъ ? Мерака за 'жичките' се изпарява ежедневно - първоначалния ентусиазъм изчезна и няколкото 'зелени',които бяха заблудили всички сега смучат измишльотини от върха на пръстите си
  • #7
    7 rate up comment 18 rate down comment
    ха ха ( преди 7 години )
    я, колко фенове на Теслй /и-кратко/! Па не виждам много да ги карат, А?Ха -ха - ха Е.ати мал.оумниците!
  • #6
    19 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    тук се сравнява доработена кола с автомобил серийно производство.какъв е смисъла?нищо лошо за марката, но този тунингования доста по рано ще посети няколко сервиза