IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen се отказа от Jetta Hybrid

Причината е в слабите продажби на седана

Volkswagen се отказа от Jetta Hybrid

Германската компания Volkswagen обяви, че спира продажбите на модела си Jetta Hybrid. Причината е слабите продажби на автомобила, който бе представен за първи път пред публика на автосалона в Детройт през 2012 г.
Volkswagen се отказа от Jetta Hybrid
Основният пазар на хибридния седан бе Северна Америка и най-вече САЩ. Автомобилът се произвеждаше в завода на концерна в Мексико, като в основата на силовия му агретат е 1,4-литров бензинов турбодвигател с мощност 150 к.с. Той работи в комбинация с електромотор, даващ 28 к.с.

Хибридната Jettta предлага разход от 5 л/100 км, като цената за пазара в САЩ е 31 120 долара. За сравнение версия на модела само с 1,4-литровия бензинов двигател е доста по-евтина – 17 680 долара.

Снимка: Volkswagen
 

Тагове: volkswagen jetta
0 от 500
  • #9
    22 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Хахахах пак ли това бе,пак ли това видео, ти от години не си мръднал като умствено развитие.Пускаш видео от дилър на Фолксваген.Аз пускам резултати от Германските технически прегледи,там ГЕРМАНСКИ ИНЖЕНЕРИ твърдят ,че Тойота продава най-качествените и здрави автомобили.Германците го казват.Също и американци,англичани и т.н.хахаха
  • #8
    4 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ако се чудите защо VW е по-скъп от други марки можете да видите следното поучително видео:https://***.youtube.com/watch?v=IWzAEPZ760kПП Не всичко е лъскави ламарини и мистични приказки за надеждност
  • #7
    19 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тойота ако са некадърни,то Ауди два пъти повече след като завършиха след некадърните Тойота,даже и след спрялата кола на Тойота хахахахаха
  • #6
    25 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ярославчо,личи си ,че си от село. В селската кръчма ги разправяй тия за това колко са хубави немските еднодневки.Германците освен че правят трошки, са и демодирани не само като дизайн,а и като технологии.
  • #5
    7 rate up comment 30 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    умните хора са го казали жената може и да е от селоно кучето и колата трябва да са немскиточка !
  • #4
    5 rate up comment 25 rate down comment
    до жълтия guy ( преди 7 години )
    Тойота ли?! No power, no power! Некадърни жълтурковци!
  • #3
    31 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Оставете технологичната изостаналост на германците,а погледнете Джета тя изглежда по-грозна и старовремска дори от Шкода,които поне са евтини,ами фолксваген продава демодирани безлични коли,които са доста по-скъпи от реалната си цена като на шкода.
  • #2
    28 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Германчетата им дай да чукат с *** и теслата,така се правят и каруците.За модерни автомобили като хибридите единствените,които могат да ги правят най-добре са японците.Германчетата са толкова изостанали в автомобилните технологии,че дори Тойота се смили над тях като си пусна част от патентите безплатно само и само да имат изгода клиентите,но единствено бмв се сетиха как могат да правят новаторски коли- чрез съюз с пионерите Тойота,без Тойота и бмветата са голфове като технологии.
  • #1
    23 rate up comment 10 rate down comment
    German guy ( преди 7 години )
    Като не могат да правят модерни коли така е.Защо Тойота не си спира хибридите.Защото са най-добрите.Япония.