IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-AMG GT S по индивидуална поръчка

Суперкупето на Mansory разполага с мощност от 730 к.с.

Mercedes-AMG GT S по индивидуална поръчка

Германската компания за тунинговане на автомобили Mansory, известна с ексцентричните си проекти, показа уникална версия на Mercedes-AMG GT S, която е разработена по индивидуална поръчка на клиент.
Тунинг-ателие показа уникален Mercedes-AMG GT S
Доработеният спортен автомобил е получил масивно антикрило, нови брони и заден дифузьор, както и специални 21-цолови джанти, които са собствена разработка на ателието Mansory. По желание на клиента всички елементи от каросерията, които са от карбон, са украсени в специален рубинен цвят.
Тунинг-ателие показа уникален Mercedes-AMG GT S
Интериорът на суперколата е направен почти изцяло на ръка, като повечето декоративни елементи са от въглеродни нишки. Специално за този Mercedes-AMG GT S са направени прагове на вратите с вградено осветление и са поставени емблеми Mansory на седалките.
Тунинг-ателие показа уникален Mercedes-AMG GT S
Техническите промени също не са малко. Автомобилът има нови, по-къси пружини от неръждаема стомана, както и нови турбокомпресори. Всичко това е позволило на експертите от Mansory да увеличат значително мощността на мотора, който вече разполага със 730 к.с. Машината ускорява от 0 до 100 кчм/ч за 3,2 секунди и развива максимална скорост от 330 км/ч.
Тунинг-ателие показа уникален Mercedes-AMG GT S
За сравнение, стандартният Mercedes-AMG GT S с 4,0-литров V8 би-турбо двигател развива 510 к.с., които са достатъчни за скорост от 310 км/ч. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 3,8 секунди, а средният разход на гориво е 9,4 л/100 км.

Снимки: Mansory

Тагове: mansory mercedes-amg gt
0 от 500
  • #9
    3 rate up comment 1 rate down comment
    1 ( преди 7 години )
    Яко кражба от Порше, иначе е готино.
  • #8
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Окончателно! ( преди 7 години )
    Откакто "немска" тунинг фирма е с арабското име Мансори, откакто футболистите от"националния" отбор на Германия носят имена като Йозил, Боатенг,Кедира,Карим,Мустафи,Белараби и т.н. Германия става само за производство на дюнери и тук-там по някой вурст, марка VW!
  • #7
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Психодиспансер ( преди 7 години )
    Не харесвам Мансури, прекалено ориенталски е за вкуса ми, но с този автомобил се е справил страхотно. Научете се на респект към чуждия труд и оставете подигравките.
  • #6
    2 rate up comment 3 rate down comment
    ;) ( преди 7 години )
    Няма нищо общо с Порше
  • #5
    3 rate up comment 4 rate down comment
    или?? ( преди 7 години )
    що за олиго.рени има в тази страна тцтцтцтц....Това е най-успешната спортна машина последните две години.има пълна доминация по 90% от състезанията.тук под мен некви комплексирани маи.унки изразязават недоволство от работата на едни от профитата в областа на тунинга,що за селя. трее да си така безсрамно да критикуваш работата им???
  • #4
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Фердинанд ( преди 7 години )
    СЪЩИНСКО "PORSCHE" !!!
  • #3
    10 rate up comment 3 rate down comment
    KKK ( преди 7 години )
    Страшна *** с много излишни детайли. Серийният ГТ има много красиви форми и мускулеста стойка
  • #2
    14 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Предназначението на този кич е да се хареса на новодошлите германци 100% арийски камилари + анадолци и др. подобни високоинтелигентни и напреднали народи. В нашите махали също се харесват много подобни творения...
  • #1
    16 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Много гадно, жалко за хубавата кола. Mansory=зверски кич.